Normális a terhesség alatt jelentkező, csúnya, kívülről is látható aranyér? Milyen krém rá a leghatásosabb?
Sajnos eddig nem volt aranyerem, de most kb. 1 hete előjött és eléggé fájt. A gyógyszertárban adtak rá Sperti Prepapartion H-t, ami kifejezetten kismamáknak van. Ez gyógyszernek nem mínősíthető gyógyhatású készítmény, de nem nagyon akar visszahúzódni tőle... Tudtok adni valami tippet, hogy kinek mi vált be a krémek közül külső aranyérre? Kúpot nem szeretnék használni.
Előre is nagyon köszi.
20 hetes kismami
Köszönöm szépen a tanácsodat. Neked is sok egészséget kívánok.
Áh most látom, hogy kicsit furcsán fogalmaztam meg a kommentemet :-) Nem úgy akartam írni, hogy sajnos eddig nem volt aranyerem, hanem, hogy eddig nem volt és sajnos most kijött :-)
Még egyszer köszi.
Természetesen normális. Azonban vigyázni kell, mert az orvosom elmondása szerint a magzat miatt nem lehet bármit használni. Én végül a javaslata alapján a Hemoporpin nevű kenőcsöt használtam, ami végül teljesen jól be is vált és egész gyorsan segített. Ami abszolút plusz pont, hogy természetes anyagokból készül, pl propolis...Szóval bátran javaslom!
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!