Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova mehetek ingyenes kombinál...

Hova mehetek ingyenes kombinált tesztet csináltatni?

Figyelt kérdés
Veszprém megyében lakom,így az Alföld nem igazán jöhet szóba,de Budapest még beleférne.Csak azt nem tudom,hogy ahol ingyenes,ott csak a helyieknek vagy bárki mehet?Esetleg Zalaegerszeg?Vagy Székesfehérvár?Ti hogy oldottátok meg,mert nekem nincs erre 20-30 ezer Ft-om. :(
2009. ápr. 9. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ingyenesről nem is hallottam , pedig Pesten lakok.
2009. ápr. 9. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ingyenességgel kapcsolatban jegyezném meg, hogy Bp-en a Bajcsy kórházban (a Sejtbank jóvoltából) azoknak a kismamáknak ingyenes a kombinált teszt, akik a Bajcsyban szülnek.

Nyilván olyan intézményekben van csak lehetőség ingyenes vizsgálatra, ahol valamelyik céggel szerződésben vannak.

2009. ápr. 9. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!én siófoki vagyok,nekem kaposvárra kell mennem,mert ott ingyenes,itt fizetni kell érte.
2009. ápr. 9. 17:34
 4/9 A kérdező kommentje:
És Kaposvárra bárki mehet?Úgy értem ha valaki gondol egyet és elmegy Kaposvárra megcsinálják akkor is ha Veszprémben szül?
2009. ápr. 9. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

fura... én sem hallottam arról, hogy bárhol ingyenes lenne, főleg csak úgy...

De szerintem ennek nincs akkora jelentősége, csak túl van lihegve. Tökéltesen elég a 16 hetes AFP szűrés, a többi csak humbuk és pénzkidobás.

CSak idegesítik a kismamákat, izgulnak az eredményért, 3X meni kell-gondold meg hova utazol el ezért 3x, mert annyiból már megvan a teszt is- és sok a fals rossz eredmény.

2009. ápr. 9. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Éppenhogy az AFP szűrés a humbuk, a kombinált teszt, 80-90 %-os megbízhatóságú. Az AFP már sok országban nincs is, hamarosan nálunk sem lesz, felváltja a kombinált, mert elavult!
2009. ápr. 9. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Székesfehérváron a kórházban is ingyenes,én is ott voltam ma.De azt nem tudom hogy kik mehetnek oda,én ide tartozom azrt itt csinálták.Egyépként magán orvoshoz járok és ő azt mondta hogy használjam ki mert amúgy 40000 ft lenne.
2009. ápr. 9. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
szia en mult heten voltam es a mi korhazunkaban aprilis 30 ig valamilyen "akcio" miatt(tamogatas azt hiszem) nekem ingyenes volt,nem tudom orszag szerte-e vagy csak nalunk,2 üveg vert vettek 1 hetre megjött az interneten az eredmeny,amugy valoban nagyon draga,nagyon szerencses vagyok hogy akkor volt vizsgalatom,jo volt tudni hogy biztos minden rendben.
2009. ápr. 12. 20:41
 9/9 Kerria ***** válasza:

A kérdés link már kicsit régi, és a kérdezőt valószínűleg már nem érinti ez a téma, de mivel az oldal google-zás útján fellelhető, így ezt az infót osztanám meg:

A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal.

Ha valaki tud bővebb, vagy újabb listát, kérem ossza meg. Köszi!

2011. máj. 19. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!