Hova mehetek ingyenes kombinált tesztet csináltatni?

Az ingyenességgel kapcsolatban jegyezném meg, hogy Bp-en a Bajcsy kórházban (a Sejtbank jóvoltából) azoknak a kismamáknak ingyenes a kombinált teszt, akik a Bajcsyban szülnek.
Nyilván olyan intézményekben van csak lehetőség ingyenes vizsgálatra, ahol valamelyik céggel szerződésben vannak.

fura... én sem hallottam arról, hogy bárhol ingyenes lenne, főleg csak úgy...
De szerintem ennek nincs akkora jelentősége, csak túl van lihegve. Tökéltesen elég a 16 hetes AFP szűrés, a többi csak humbuk és pénzkidobás.
CSak idegesítik a kismamákat, izgulnak az eredményért, 3X meni kell-gondold meg hova utazol el ezért 3x, mert annyiból már megvan a teszt is- és sok a fals rossz eredmény.

A kérdés link már kicsit régi, és a kérdezőt valószínűleg már nem érinti ez a téma, de mivel az oldal google-zás útján fellelhető, így ezt az infót osztanám meg:
A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal.
Ha valaki tud bővebb, vagy újabb listát, kérem ossza meg. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!