Csecsemő és a kutya?
Szia!
Nálunk két kutya van, és panelban lakunk.7,5hós a babám.Nem szokott felébredni a ktyák ugatására.Szerintem a pociban megszokta a hangjukat.Meg mondjuk mi az első naptól úgy altattuk,hogy legyen egy kis zaj,hogy késöbb jobban tudjon aludni.Egyébként meg annyit csináltunk még, hogy a kutyák nem jöhetnek be a szobábkba,és anappalira szereltünk ajtórácsot, mert ott nincsenek ajtók.De egyébként jól meg vannak együtt.Amikor haza hoztuk apicit, rögtön megszagoltattuk a kutyákkal,és nincsen semmi baj köztük.Habár azért még nem hagytam úgy a manót hogy a kutyák hozzá férjenek és én ne legyek látótávolságba.
Ne aggódj. Az egyémek se ébredtek fel a kutyaugatásra, később a kicsi a nagyobbak indiánüvöltésére sem és arra sem, amikor kutyástúl (gyerek üvölt, kutya ugat) kereszülrohantak a kicsi szobáján. Nyöszörgött kettőt és aludt tovább. Ha az elejétől megszokja, akkor ezzel nem lesz baj.
Arra oda kell majd figyelni, hogy a baba rendesen be legyen mutatva a kutyának. Valószínüleg védeni fogja és nagyon óvatosan bánik vele.
Tehát ne aggódj, oda kell figyelni és minden rendben lesz.
Szia!
Én is ugyan ezen agyalok, csak annyi különbséggel, hogy én kb. 2 hét mulva szülök. Én, inkább azon aggódom, hogy hogy fojuk levinni sétálni a kutyust. Reggel 8 körül szoktuk, dél-1 óra körül, du. 4 körül, és este. Hogy fogom ezt megoldani újszülött pici baba mellett? Számomra ez az ami aggasztó... A kutyusnak inkább én vagyok a gazdi, engem nagyon szeret, hozzám ragaszkodik a legjobban. Párom kb. 2,5-3 hetet tud, majd itthon maradni velünk, utánna dolgoznia kell. szerintzed, ezt hogy lehet megoldani? Bocs, hogy én is kérdezgetek...:))
Szép napot mindenkinek.
Én kutya mellet nőttem fel, lehet, hogy most sokan kiakadnak, de volt úgy, hogy egy ágyba aludtam vele.
Volt olyan, hogy a bátyám levert valamit a polcról, és (lehet, hogy hihetetlennek tűnik), de a kutyának köszönhetem, hogy nem eset rám.
Ha rendesen megismeri a kutya a babát, akkor megvédeni mindentől szemben!
15:58-as!
Én arra gondoltam hogy ugy is le kell majd menni a babával sétálni, és akkor majd jön a kutyus is. Mi egy nap csak 2-szer vagy 3-szor szoktuk levinni. A munkánk miatt nem tudtuk többször. De ezt megszokta. Mondjuk nekem az a szerencsém hogy a párom tuti be tudja majd vállalni a reggelt, sőt lehet az estit is és akkor nekem csak a délutáni babás séta lesz, csak kutyival. Kistestű kutyátok van? És lány vagy fiú? Mert nekem az egyik szomszédom a lány kutyust meg tudta tanítani alomra wc-ni és csak séta miatt viszi le. Kb. 1 nap egy jó órára. Tudom kínzás, de még mindíg jobb hogy szerencsétlen akkor végzi dolgát amikor csak akarja.
szia!
Én vagyok a kérdezgető!:) Kistestű kutyusunk van, fiú! Valahogy, majd neküknk is meg kell oldani ezt a pisi, kaki dolgot a kutyussal, mert nem szeretnék megválni tőle. Valahogy majd én is róbálok játszani az idővel. Később nem is gondolom, hogy bármi gond lenne, mikor már nagy a baba, csak addig aggódom egy picit, amíg újszülött, és nehéz a "gondozás". Fáradt leszek, stb. Azért, köszönöm, hogy válaszoltál, szép napot....
Szia! Nekünk óriásschnauzerünk volt, és lesz is majd kettő, ha a halálán túltettük magunkat :(
Az a legfontosabb, hogy ha hazaviszitek a babát a korházból, feltétlenül szagoltassátok meg vele, hogy ő a maga kicsi agyában el tudja helyezni az új jövevényt a családban. Mivel a schnauzer meglehetősen öntörvényű, és egygazdás jószág (tehát csak a gazdi és senki más), iszonyú féltékeny lehet, ha a baba miatt őrá kevesebb idő jut majd.
Bánjatok vele úgy majd, mint egy nagyobb gyerekkel. Ha a kicsi alszik, a kutyussal is foglalkozni kell, mert bele is betegedhet, ha érzi, hogy el van hanyagolva. Iszonyú macerás jószág a schnauzi, de szerintem a világ leggyönyörűbb és legértelmesebb kutyafajtája. Sok sikert az együttéléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!