Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesek vagyunk? (képek)

Hány hetesek vagyunk? (képek)

Figyelt kérdés

A képek a múlt héten készültek:

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 4. 22:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
49%
Ejha, az igen! Van egy ismerősöm is akitől mindig azt kérdezték, hogy hol hordta ki a gyereket, a hátán?:-) Jól elbújt a pocakodban! Boldog babavárást!
2011. aug. 5. 11:54
 22/46 anonim ***** válasza:
49%
Hát én meg nem mondtam volna, hogy terhes vagy, főleg hogy ennyi idős.
2011. aug. 5. 12:15
 23/46 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha csak simán látlak,bennem sem merült volna fel,hogy terhes vagy! Boldog babavárást!
2011. aug. 5. 13:06
 24/46 anonim ***** válasza:
51%
Szia! És minden rendben veletek? Elegendő a magzatviz,baba rendes méretű?
2011. aug. 5. 14:50
 25/46 anonim ***** válasza:

Egészen biztos hogy jó képeket csatoltál a kérdésedhez??Ezt nem tudom elhinni hogy 28hetes lehetsz!!:O Bocsi ez nonszensz!:)))

Még plusz kg sincs rajtad amitől nem látszana! [link]

2011. aug. 5. 16:50
 26/46 A kérdező kommentje:

Hát 170-172 centi vagyok, és 68 kilóval kezdtem, szóval egy kis felesleg azért volt, de mind hason és emellett elég vaskos testem volt mindig a sok sport miatt. Most 72-73 kiló között ingázok.

A doki minden vizsgálaton meg volt eddig elégedve és a védőnő szerint sincs semmi baj. A pocakméret hosszra 25 centi, körbe 86. Rendesen mozog is, olyanokat rúg, hogy csak nézek, mintha egy kis alien lenne bennem.

Szóval elméletileg minden oké, bár néha bennem is kételyek merülnek fel, mikor látom, hogy egy 16-20 hetes kismamának már sokszor ekkora pocakja van.... :(

(Igen, megnéztem, a legutóbb készült képeket linkeltem be.)

2011. aug. 5. 17:20
 27/46 A kérdező kommentje:
Pontosan: 07.27-én készültek a képek, este 7 óra előtt.
2011. aug. 5. 17:24
 28/46 anonim ***** válasza:
Raksz fel szemből is egy poci képet?
2011. aug. 5. 17:50
 29/46 anonim ***** válasza:
Egyébként téged nem zavar, hogy nem nézel kiterhesnek? Engem nagyon zavart, hogy senkinek nem tűnt fel.:(
2011. aug. 5. 18:22
 30/46 A kérdező kommentje:

Itt vannak szemből képek, most csináltam:

[link]

[link]

[link]

Tegnap kérdezték meg tőlem először, hogy kisbabát várok-e, és hanyadik hónap, még első vagy második? Rávágtam, hogy a hetediket kezdem, és eléggé elképedt a kérdező, de azért gratulált... Eddig nem zavart, hogy nem látszik, hogy pocaklakóm van, sőt kicsit örültem is neki, legalább szülés után sem leszek nagyon meglöttyedve - legalábbis remélem. De mostanában elkezdett aggasztani, azért is raktam fel a képeket. Szerintetek váltsak orvost? (Annál az orvosnál vagyok, akinél én is születtem, elég öreg bácsika már.)

2011. aug. 5. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!