Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismama vagyok. Mikor...

5 hetes kismama vagyok. Mikor menjek orvoshoz elöször?

Figyelt kérdés
kicsit aggódom hogy minden rendben van e mostanában kissé émelyeg a gyomrom de nem nagyon érzek tüneteket ez baj? talán álmosabb vagyok!még biztos nem látna semmit az orvos.
2009. ápr. 9. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy nem!már nyugodtan mehetsz meg ultrahangoz meg ilyenek...utána vérvételek lesznek!Miért ne mehetnél már az orvoshoz??
2009. ápr. 9. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Már mehetsz, én is ilyen idősen voltam.
2009. ápr. 9. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:

En valoszinu 7 hetes vagyok es hetfore kaptam idopontot a dokimtol. Alig varom, hogy mehessek. Millio kerdesem van es nem merek orulni. Masodik hetemet toltom orokos szedulessel - a m.helyem miatt azonban nem engedhetek meg magamnak sok luxust es ahol en elek hat nem sokat fizetnek sem a szulesi szabadsagosnak sem annak aki nem tud menni munkaba.

Miutan 3 napja szinte folyamatosan faj a bal oldalt lenn, allandoan azon jar az agyam, vajon minden rendben van-e???

Menj el dokihoz ha teheted minnel elobb. Kerdeseidre valaszt kapsz. Pl. a legfontosabb, hogy jo helyen van-e a petezsak?!

2009. ápr. 9. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Dehogynem látná az orvos, ilyenkor már hüvelyi ultrahanggal nagyon szépen látszik a petezsák!

Az hogy nem érzed a "klasszikus" tüneteket, csak azt jelenti, hogy szerencsés vagy, engem is irigyeltek a barátnőim, mert velük ellentétben nem voltak rosszulléteim:)! Alkati kérdés, kit hogy visel meg.

2009. ápr. 9. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
pfu köszi lányok akkor bejelentkezem orvoshoz most már!!a vérvételtöl félek kicsit :-) de majd tulélem .köszi mégegyszer
2009. ápr. 9. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 5 hetesen már fél cm volt a babám!Úgyhogy nyugodtan mehetsz,és Te is megnyugszol!

Üdv. 15heteske

2009. ápr. 9. 17:08
 7/7 A kérdező kommentje:
az igen ,és szedtél valami vitamint??és utánna vissza rendelt még az orvos szivhang meg ilyenek??
2009. ápr. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!