Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik trimeszterben legfáradé...

Melyik trimeszterben legfáradékonyabb a kismama?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőben.

Mindkét terhességem ezt igazolja eddig, bááár, a másodikkal még csak a közepnél tartok.

De pl most másodszor CSAK ennyi bajom/tünetem volt,hogy aludtam volna ha lehetett volna egy 2 éves mellett akár egész nap.

2011. aug. 4. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Az elsőben. Mindkét babónál így voltam vele, csak amíg az elsőnél konkrétan megtehettem, hogy alszom, a másodiknál, másfél éves baba mellett esélyem se volt.
2011. aug. 4. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Én az elsőben voltam az.
2011. aug. 4. 15:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Elsö baba lesz és képes lennék aludni reggeltől estig estétől reggelig.
2011. aug. 4. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is az elsőben!Pl. mikor 2 hónapos terhes voltam,és mentem a buszhoz reggel,úgy éreztem,mintha ólmot kötöttek volna a lábaimra,és mintha valaki ülne a nyakamban,mintha még egy ember súlyát cipelném,annyira nem volt erőm.Lassan vánszorogtam csak.

Délután 2-re pedig teljesen kidőltem,a 4.hónapig minden délután aludnom kellett,mert majdnem összeestem a fáradtságtól.Csukódtak le a szemeim,olyan voltam,mint egy zombi.

2011. aug. 4. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:

A fiammal az elsőben(volt, hogy csak egy percre dőltem le vacsi előtt és reggel kvval ébresztett a férjem(utcai ruha-smink "frizura") kb mozdulatlanul nyálam folyatva bírtam aludni.

A lányommal meg a végén bírtam volna éveket is aludni.

2011. aug. 4. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindhárom.:))))
2011. aug. 4. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőben és az utolsóban.
2011. aug. 4. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

lányaimmal pl.semikor.Jól éreztem magam végig.A fiammal most az elsó 3-ban és most a 3.-ban ismét.

,31 hk.

2011. aug. 4. 22:25
 10/10 anonim válasza:
Elsőben állandóan álmos voltam, most a harmadikban vagyok és a nagy pocak miatt gyorsan elfáradok, és alig birok mozogni tőle.
2012. máj. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!