Az nem baj ha nem érzem még a babát? Én nem vagyok vékony nő és szerintem azért nem érzem még.16 hetes és 6 napos kismama vagyok!
szia!
Egyáltalán nem baj.
Én csak a 18.hét végén éreztem először a picit.
Van aki csak a 20.hét körül.
Szia!
Nem baj,ha még nem érzed a babádat,lehet az alkatodtól vagy attól is,hogy a babó még nincs annyira megerősödve.Nyugalom nincs baj!Én is csak 18 heesen éreztem először nagyon a kislányomat.
Boldog Baba várást,
11+5 hetes kismama
Szia!
Pont ezen agyalok én is. Bár nekem ez már a második terhességem és az elsőnél már 14 hetesen éreztem!! A 16. hétre már majdhogynem szétrugdosott. Őt meg még csak 1-2 szer éreztem pár nappal ezelőtt. Azóta semmi.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy most már nekem is van 3-4 cm hájacska a hasamon.
Ha neked ez az első terhességed, akkor ne aggódj, mert azt általában csak később érzik meg a kismamik, főleg ha van rajta egy kis szigetelés!!
Én is ezzel próbálom nyugtatni magamat, bár tudom jól, hogy nem egyszerű.
Kitartás, és nyugalom!! :)
Én is ezen töröm már pár napja az agyamat,mert ma vagyok 17 hetes,és én sem érzem a picit.De lehet,hogy az én hasfalamat is elég lenne átrúgni,mert nem vagyok sovány.
Türelem,remélem minél hamarabb jelentkezik mindkettőnknél a picurkák!
Üdv.
sziasztok, én elég sovány vagyok (sajnos), és a 18.héttől éreztem.
onnan viszont le se állt, ezt ide kinn is folytatta
:)
8hóss kisfiú anyukája
Szia!
Én sem vagyok vékony és az első babám várom.A kis buborékokat 18 hetes korom után éreztem.De egyáltalán nem voltam benne biztos,hogy Ő az.Vagy nem mertem elhinni :-) A kis rugdosásokat 21 hetes korom óta érzem.Az egyik ismerősöm vékony és velem egyidős terhes,Ő is első babás.Ő meg még semmit nem érez.Pedig már a 22. hetet tapossuk.Úgyhogy nincs baj, hamarosan Te is megérzed!Boldog babavárást kívánok!
Szia!
Én holnap leszek 22 hetes. Most voltam dokinál, és ugyan azt kérdeztem. NEkem mellső fali a méhlepény, plusz van egy kis "aranytartalék" is a pocakomon. Azt mondta hogy semmi baj, még pici a baba is. Szóval nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!