1,5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!
Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erősebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem először, a 18. héttől pedig folyamatosan és egyre erősebben!
És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlős, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :)
Minden jót!
32 hetes kismami
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert előtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok...
Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia!
Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínű fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :)
A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :)
19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :)
És gratulálok, hogy már érzed a babád ;)
Sok boldogságot
18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra,hogy megmondják a babád nemét ha Ő is úgy akarja :-) Igyál előtte colát vagy egyél csokit UH előtt kb 30 perccel,és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását.
22 hetes
Szia!
Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:)
Jo babavarast!udv:28 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!