Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés, amikor csuklik...

Milyen érzés, amikor csuklik a baba?

Figyelt kérdés
23 hetes kismami vagyok,első babás.
2008. márc. 3. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiváncsi vagyok rá még én sem tapasztaltam de kérdezgettem rokonoktol és azt mondták hogy olyan mint amikor te csuklanál csak mégis valamennyivel másabb! Anyu mondta hgy higgyem el hogy rá fogok jönni mikor csuklik! Már nagyon kiváncsi vagyok! 22 hetes kismama
2008. márc. 3. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Olyan mintha rúgna csak finomabbak a mozgások és többször egymás után következik be...mint nálunk felnötteknél.

Üdv: 21 hetes kismami

2008. márc. 3. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!:)

Olvastam,hogy mostanában kezd el csuklani,de én még nem éreztem.

Vagy csak nem tudtam,hogy ez volt az!?:)

2008. márc. 3. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan, mintha te csuklanál valaki hasában.

Pici ritmikus mozgások, sok egymás után. Nem rugás, nem mocorgás, csak megugrás, és ritmikus.

Aranyos:-)

2008. márc. 3. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyan érzés, mint amikor te csuklasz, csak ez finomabb.

Meg lehet különböztetni a mozgástól. Ritmusos finom megugrások, a pocakon szabad szemmel látható:)

24 hetes kismama, akinek sokat csuklik a pocaklakója.

2008. márc. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!