18 év alatt kell fizetni azért, hogy elvegyék a babát?
Figyelt kérdés
Nem tudok ide mit leírni! Kérlek válaszoljatok a kérdésemre!2009. ápr. 8. 21:40
2/8 anonim válasza:
Úgy olvastam az egyik ilyen kérdésben hogy az első abortusz ingyenes. De hogy ez így van-e? Nem tudom, soha nem foglalkoztam vele.
4/8 anonim válasza:
Olyan biztos nincs, hogy egy alapból ingyenes az első. Csak vannak esetek amikor ingyenes illetve kevesebbet kell fizetni.
5/8 anonim válasza:
Hát még jó pár éve ingyenes volt az első (mint ahogy anno az első detox is), de ma már senkinek nem csinálják meg ingyen, hacsak nincs egészségügyi oka.
6/8 anonim válasza:
kell fizetni 30ezer Ft!szülő is kell hozzá!
7/8 anonim válasza:
Heló!
Kell fizetni érte. 12. hétig veszik el és a szülőnek kell kikérni az abortuszos papírt. El küldenek a család védőkhöz akik megpróbálnak rábeszélni, hogy tartsd meg a babát. Meg kell indokolni, hogy mért veteted el. A szülőnek kell aláírni a papírt, hogy bele egyezik az abortuszba.
8/8 anonim válasza:
Megmondaná valaki, hogy miért lettem lepontozva??? Azért, mert ugyan azt írtam, mint a többiek, hogy kell fizetni? Itt némelyek annyira ostobák, vagy szövegértelmezési gondjaik vannak talán, de hát könyörgöm, kezeltessétek már a problémátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!