Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 év alatt kell fizetni...

18 év alatt kell fizetni azért, hogy elvegyék a babát?

Figyelt kérdés
Nem tudok ide mit leírni! Kérlek válaszoljatok a kérdésemre!
2009. ápr. 8. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindíg fizetni kell.
2009. ápr. 8. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Úgy olvastam az egyik ilyen kérdésben hogy az első abortusz ingyenes. De hogy ez így van-e? Nem tudom, soha nem foglalkoztam vele.
2009. ápr. 8. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2009. ápr. 8. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Olyan biztos nincs, hogy egy alapból ingyenes az első. Csak vannak esetek amikor ingyenes illetve kevesebbet kell fizetni.
2009. ápr. 8. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Hát még jó pár éve ingyenes volt az első (mint ahogy anno az első detox is), de ma már senkinek nem csinálják meg ingyen, hacsak nincs egészségügyi oka.
2009. ápr. 8. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
kell fizetni 30ezer Ft!szülő is kell hozzá!
2009. ápr. 9. 00:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Kell fizetni érte. 12. hétig veszik el és a szülőnek kell kikérni az abortuszos papírt. El küldenek a család védőkhöz akik megpróbálnak rábeszélni, hogy tartsd meg a babát. Meg kell indokolni, hogy mért veteted el. A szülőnek kell aláírni a papírt, hogy bele egyezik az abortuszba.

2009. ápr. 9. 07:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Megmondaná valaki, hogy miért lettem lepontozva??? Azért, mert ugyan azt írtam, mint a többiek, hogy kell fizetni? Itt némelyek annyira ostobák, vagy szövegértelmezési gondjaik vannak talán, de hát könyörgöm, kezeltessétek már a problémátokat.
2009. ápr. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!