7 hetes kismama vagyok, szexelni lehet? Nem árthat? Tavaly elhalt terhességem volt!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 18:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem elvileg lehet. De azért én kikérném a dokim tanácsát, ha tavaly ilyen dolog volt...
2/6 anonim válasza:
Én ugyanúgy jártam tavaly, mint te, 15 hetesen. Most 16 hetes vagyok, minden rendben a babával, és nem vonjuk meg a szexet. De ha nagyon bizonytalan vagy, azért kérdezz rá a dokinál!
3/6 anonim válasza:
Igen lehet csak ovatosan a babának baja nemlehet mert védve van én még mostis sexelek pedig 37-hetes vagyok csak a párod figyejen oda késöb inkáb mert nagyob lesz a baba most még lehet sokszor.
4/6 anonim válasza:
Szerintem az első 12 hétben inkább ne szexeljetek mig nagyobb a vetélés eséje. Utánna persze be lehet pótolni.
5/6 anonim válasza:
Mindenkeppen az orvosodra halgass!!!
6/6 anonim válasza:
A 12 hetet én is kivárnám. Nekem is volt már vetélésem, így jobbnak látom nem kocáztatni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!