Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes uh-n a vizsgáló nő...

19 hetes uh-n a vizsgáló nő mondta, hogy fejfekvéses és mikor rákérdeztem, hogy ez gond e láttam a száján mintha nem őszínte lenne. Azt mondta nem még fordulhat, rossz jel lehet ez?

Figyelt kérdés
Furi volt a szitu mert az ember megérzi,hogy igazat mondanak e többnyire,mondjuk mindenki azt mondja még fordulhat de mi van ha nem?az jelent problémát?
2008. márc. 3. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még bőven megfordulhat a babád, van olyan is, akinek csak szülés előtt pár nappal tesz ilyet a babája!

Ne aggódj, bizi, hogy minden rendben van!

A legjobbakat!

2008. márc. 3. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
19 hetesen, még egyáltalán nem számít, hogy fekszik a baba. Nekem a 18. héten fejjel előre volt, 24. héten faros, 28. héten megint koponyafekvésű. 19 hetesen még bőven van helye bukfencezni a babának. Ha a 32. héten fordul csak be, az sem baj. Úgyhogy ne aggódj, semmi baj.
2008. márc. 3. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szeintem csak rossz kedve voltaz uh-nak, teljesen igaza van az előttem szólónak. Nekem a 34.héten farfekvéses volt a babám (ami nem jó) de az orvosom azt mondta,hogy simán megfordulhat még.

19.hetesen még nincs miért aggódnod.

2008. márc. 3. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod milyen a jégkocka egy pohár narancslében? Pont úgy forgolódik ide oda a baba ilyen korban. A bukfenceit még az artisták is megiriyelhetik. Ne aggódj, ez a normális :)!!!!!!!!!
2008. márc. 3. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne foglalkozz vele, nekem a 19. hétben harántfekvéses volt, most 30. hetesen már lent van a buksija! Nagyon sok ideje és helye is van a forgolódásra, úgyhogy nincs okod aggódni! Boldog babavárást!
2008. márc. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!