32 hetes vagyok. Neha erzem a hasam aljat fajogatni int mikor megjon. Ezek a mehosszehuzodasok? Keszul a testem a "nagy napra"? Nektek fajogat meg valhol? Hogy vagytok?
Nekem ugyanez a problemam es meg csak 30 heteske vagyok. Fokent nalam 3 napja, reggelente van kb 10 percig menstruacios jellegu fajasom, ami kisugarzik a derekamig, aztan elmulik. Nagyon aggaszt a dolog, szerintem joslofajas meg korai lenne. Most hivtam a dokimat, azt mondta delutan megnez.
Kitartas Nektek!
Nagy ritkán én is érzek ilyet. De szerencsére csak ritkán. Akkor fáj a pocim és átsugárzik a derekamra. Nekem inkább az van sokszor, hogy nyilallik a hüvelyembe. Pár héttel ezelőtt a kisfiam sokszor csinált olyat, hogy úgy odavágott, hogy azt a hüvelyemben éreztem, de ez már nem a fiam. Vagy a méhszáj nyílik, vagy a kisfiam szeretne befordulni. Majd megyek dokihoz a jövő héten és majd rákérdezek.
Neked viszont már ezek jóslók. Minden jót!
32 hetes kismami
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=j%F3sl%F3&sb..
Nézd meg itt, elég eltérő, hogy kinek mikor jelentkezik a jósló. Amíg nem olyan erős, addig nincs miért aggódj szerintem. Majd említsd meg a dokinak, kérdezd meg tőle is, hogy rendben van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!