Nagyon fáj a tüdőm. Mi lehet?
evéssel nincsen összefüggésben?
mert szerintem nem a tüdőd, hanem a gyomorból felszökő sav bántja a nyelőcsövedet.
Sajnos normális. És a hozzá társuló légszomj is.
Talán ha arrébb helyezkedik picit a baba, akkor majd könnyebb lesz, bár sok felé nem tud már helyezkedni... :o)
Szép szülést!
Nekem első terhességnél nyomta a babám a tüdőmet, de csak a légszomj jelentkezett, de az nagyon rossz volt, és sokáig tartott, volt hogy 1 óráig is. Mondjuk fájdalommal nem járt, de épp elég volt az is, hogy alig bírtam olyankor létezni. Most 2. terhességemnél, 35 hetesen a baba a bordáimat rugdossa (csak bal oldalon), és hihetetlenül tud fájni, a férjem mindig megijed, hogy akkor most szülni fogok (mert akkor látott ilyesmi fájdalmat nálam). DE mondom neki, hogy a bordán rugás nem egyenlő a méhösszehúzódással. :D Egyébként a dokim azt mondta, hogy akkor menjek be egyből, ha jobb oldalamon a bordáimnál érzek fájdalmat. Nem részletezte, de utánanéztem, az hellp szindrómára utalhat.
Ilyenkor már alig férnek a babák. A múltkor a buszon pár csepp pisit nyomott ki a fejével, mert hogy már uh szerint beékelődött. Azt hittem meglátszik, de szerencsére megúsztam... Jó így a vége felé, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!