A babám főleg reggel és este aktív. Ez nem baj?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok,minden érzem,hogy mocorog a babócám:),de leginkább csak a fent említett napszakokban.2008. márc. 3. 11:11
1/7 anonim válasza:
Az enyém is így "működik". Mostanság már napközben is érzem, ha ülök, ritkán akkor is, ha állok.
2/7 anonim válasza:
Szia,én 20 hetesen így vagyok.Nincs semmi gond.
3/7 A kérdező kommentje:
De gyorsak vagytok,köszönöm.:)
2008. márc. 3. 11:36
4/7 anonim válasza:
Nekem reggel megmutatja magát, aztán sokszor csdak 16 körül ébred fel, akkor egy -két órát aktív és megint alszik, amíg le nem fekszem. Akkor mocorog mégegyet és éjjel alszik.
Semmi baj.-)
És én már 26 hetes vagyok:-)
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is reggel mutatja magát,hogy jól vagyok mama,semmi baj:),aztán meg este fele,hogy nyugodtan aludjak.:)
Ma hajnali 3-kor is kaptam egyet,de én minden mozdulatától boldog vagyok.:)
2008. márc. 3. 12:42
6/7 anonim válasza:
Én most a héten leszek 23 hetes én kb 19-20 hetesen kezdtem érezni a mocorgását most már napról napra egyre mozgékonyabb. Nálam is akkor kezd verekedni amikor ülök azt nem szereti meg persze amint lefekszek akkor is meg mikor reggel felébredek jelez egy -két rugással!A frontot nagyon megérzi akkor néha kellemetlen a rugása de amúgy én is élvezem minden egyes mozdulatát! :)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Azért érzed jobban a regeli, meg az esti mocorgásokat, mert te napközben fent vagy, teszel-veszel, ezzel ringatod a babádat, meg mozgás közben nem is lehet úgy érezni. De mikor pihensz és lefekszel, neki is több helye van a mozgásra, akkor tudja igazán kiélni magát.
Egy 16 hete kismama és 1 éve anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!