Budapesten a II. sz. Szülészeti klinikán a 16 hetes AFP szűrésre kell kérni időpontot?
szia!
Én még csak a 12.heti UH-re készülök, szintén oda. El tudod nekem küldeni a telefonszámot, ahol időpontot lehet kérni? Orvost lehet választani, hogy kihez mennék azon a héten?
Ma a védőnöm azt mondta, a 16.heti UH-nál mindig meg kell várni, hogy betöltse a kismama a 16.hetet, sokszor a 17.héthez közeli az időpont, mert az biztosabb a szűrés szempontjából.
Szia!
Ha beutalód van, nem kell külön telefonon bejelentkezni. Az ambulancián felvesznek és utána mehetsz a laborba.
18 hetes kismama
Sziasztok!
Nagyon köszi az infot, megnyugtat, hogy nem kell bejelentkezni külön az AFP szűrésre, ugyanis hiába kapcsolnak a központi számról (Kedves első válaszoló, sajnos a melléket egyszerűen nap adják meg, hiába kértem, inkább kapcsoltak), soha nem vette fel senki a telefont :( 3 napja folyamatosan próbálkoztam, de egyszerűen esélytelen.
A 12. heti uh-n én máshol voltam, most megyek először a Klinikára, úgyhogy sajnos nem ismerek senkit ott. De ha egyszer sikerül kinyomoznom a számot, megírom!
További boldog babavárást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!