Mit lehet tenni aranyér ellen?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, eddig nem nagyon volt ilyen jellegű problémám, illetve ha volt is,2 nap alatt megoldódott. Mastu krémet szoktam használni, és meg vagyok vele elégedve. De most valahogy ez is kevés. Megijedtem, mert eddig csak 1 kidudorodásom volt, most már 2 van.
Olyan, mintha 2 fél szőlőszem lenne oda tapasztva. Bocs :)))
Nem viszket, nem vérzik, csak zavaró leülni, a bugyi ha beljebb csúszik, kellemetlen, stb. Tudtok rá valamit?
2009. ápr. 7. 21:23
1/5 anonim válasza:
nődokiddal beszélj,amúgy sperti kúp vagy reparon kúp,ezeket terhesen is lehet (sperti gyógynövényes)
2/5 anonim válasza:
én mindent kipróbáltam amit kismamák is használhatnak... és nem segített nagyon egyik sem. A reparon egyáltalán nem használt. a hemorid közepesen... és 6 hét alatt elmúlt úgy hogy 4 hét ebből hemorid volt. Valamint szedheted a Detralex tablettát ami érszűkítő és használ az aranyérre is. VAn olyan kismama aki a szülés végéig szedi. Én is szedtem aranyérre :) Amúgy mindenkinek más használ. Próbáld végig az összeset :)
3/5 anonim válasza:
Nekem a Varázsdió krém használt. Ugyanez kapható homeós bogyóban is Hamamelis virginiana a neve.Olyan gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban tudod beszerezni, ahol árusítanak homeopátiás szereket is. A legtöményebb kivonat a Hamamelis tinktúra, ez folyadék, általában 1:10 arányú hígításban használhatod attól függően, mire szeretenéd alkalmazni( visszértágulat, aranyér, arcápolás...). Egy másik lehetőség pedig a Hamamelis globuli (golyócskák), amit kilences CH-ban napi 2-3-szor lehet bevenni 5 golyót.
4/5 anonim válasza:
Ha belső aranyércsomó is van, akkor hát a Reparont lehet próbálni - terhes kismamáknak ajánlják. Ha külső aranyeres csomóval van probléma, kerülni kell, hogy a vér odatóduljon, tehermentesíteni kell, 1-2 hét alatt rendeződhet, ha nem trombotizálódik el. Egyébként még az étkezési Paraffin olajjal is lehet próbálkozni, ami segít már elnézést "kicsusszanni". Ártatlan szernek tartják. A terhesség első felében tud problémás lenni szájon át, később lehet próbálkozni!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. ápr. 8. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!