Kalocsán a 4D uh-on adnak dvd felvételt is és képet mennyit kapok?
Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 08:51
1/2 anonim válasza:
Én sokat érdeklődtem, bár debreceni vagyok de mindenhol olyan 20-30 képről hallottam. 1-hez pedig keretet is kapsz a legtöbb helyen.
2/2 anonim válasza:
Kalocsai 4D-t kerülje mindenki aki csak teheti. Maximálisan csak negatív véleményem van és nem csak nekem. 10.000.- ért egy kép, melyen sem dátumozás semmi adat, egy szuper rövid lelet és negatív, arrogáns a pasi aki csinálja. Maximum 15 perc alatt kész és ebben az öltözéstől a fizetésen át minden benne volt. Ha 4D akkor Kecskeméten Dr. Tankó András, a legeslegjobb a szakmában, alapos, precíz és kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!