Szerintetek mikor fordul be a babám?
Szia!
A szakemberek azt mondják,hogy az utolsó pillanatban is befordulhat.
Nekem mind a 3x a 28-29. heti uh-ra már befordult.Most vagyok a 3. babával 33 hetes,és néha nem vagyok biztos abban,hogy még fejjel lefelé van,annyira sokat mocorog,és erőteljesen. Aztán van hogy pont úgy fekszik,hogy kidudorodik a háta,akkor tudom,hogy jól fekszik.
Ha egyszer befordul,utána csak nagyon kevés esetben fordul vissza.
Nem voltál még 28-32. hét közt esedékes uh-n? Akkor hogy volt?
Védőnőhöz mikor mész? Ha a köldököd alatt van/lesz a baba szívhangja,akkor már fejjel lefelé van!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,33h.km.
Nekem 35 hetesen fordult be, és akkor majd szétszakad a pocim, mert már nagy volt a baba és nagyon feszített.
Amúgy előtte is és utána is mindenhol éreztem őt, és fogalmam nem volt mije, hol van, így csak a hasam feszüléséből gondoltam, hogy befordult, de a mozgásából nem tudtam volna megállapítani! Az uh-n utána megerősítette a doki, hogy valóban fejvégű lett. Amúgy első baba volt, azt hittem már nem is fog befordulni, de szerencsére mégis befordult.
Általában a 32. hétre már befordulnak, de látod bármikor képesek rá, ha a "sors" is úgy akarja.
Minél később fordul be, annál nagyobb az esélye, hogy megérzed.
De lehet hogy neked fejjel lefelé is maradt a baba, ha már eleve úgy volt, ki tudja.
20 hetesen fejjel lefelé volt, 24 hetesen a popsija volt menetirányban, de azt mondta doki, h még sokat fog mocorogni, hát kíváncsi leszek, 2 hét múlva merre néz! :-)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!