Egerben Dr. Varga Zsoltról vélemények? Szeretnék 4D-re menni hozzá.
Varga Zsoltnál nincs 4D,csak 3D.
Mint orvos,biztos nem mennék hozzá.
30hetes
nyugodtan mehetsz Zsoltihoz,aki privát jár hozzá,azzal alapos és rendes.a 3D-n nem látod a mozgást,de semmivel nem rosszabb mint a 4D-s.
Nekem minden alkalommal a Zsolti gépével nézi az orvosom(Fülöp Viktor) mert ő is ott rendel+genetikus is.ha kell priviben adok elérhetőséget.
Én Zsolthoz jártam, nála is szültem és nagyon kedves volt mindig. Az Uh-t meg minden alkalommal kiírta CD-re. Én nagyon meg voltam vele elégedve, és merem ajánlani. Bár azt is tudni kell, hogy nagyon sokan járnak hozzá, és ezért előfordul, hogy szülés miatt csúszik a rendelés vagy éppen új időpontra kerül.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy az első hozzászólónak mi volt a gondja vele? (nem piszkálódás, hanem kíváncsiság)
Persze emberek vagyunk,tévedhetünk...de hogy már több gyerek/anyuka is meghalt a keze között.Én biztos nem bíznék meg benne.
Kedves,aranyos...és tényleg sok a betege. Ez jelenthet valamit,de én akkor sem mennék hozzá. :)
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!