Mikorra várhato? Tapasztalatok!?
Életem, a "leszállt" a baba , az azt jelenti, hogy beékelődött a feje a méhszáj felé, avagy elvileg készülődik kifelé :)
De az hogy ez mikor indul el, azt a természet fogja irányítani. (egyébként az a jó, ha megfordul, kevés baba nem akaródzik fordulni, vagy fordul, de keresztben marad; -ez sem vészes állapot már, csak a császáros szülés esélye igen nagy lesz)
ahhoz képest hogy többedik gyermeket szülő anyuka vagy
nem tudod ez mit jelent?!!
Nem szerintem!:) Nekem is akkor fordult meg kb. az első baba.
Utánanéztem kíváncsiságból, jól tudtam-e?
Igen, kb. a 31. héten fordul át. Viszont a has leszállása később van. (ezért nem értettem először, hogy a baba "szállt le"). De mondjuk nekem a hasam már elég korán leszállt, ezért azt se írnám bajnak, ha át is fordult a babád, meg a hasad is leszállt volna. (38. héten szültem )
Szóval, rem. érted!?:)
Kedves 16:50-es.De tudom hogy mit jelent,én csak azt kérdeztem hogy kinek mikor indult meg a szülés miután "leszállt" a baba.Dokim igy mondta amugy.Mindenki más,én csak tapasztalatokat kérdeztem.
Fejjel már jo ideje be volt fordulva(már kb.az utolso 3. uh ota mondta a doki).Bevan fordulva,és rögzült a koponyája...stb. több féle képpen is nevezik.
Köszi a válaszokat amugy.
Az én olvasataim szerint 36.-37. héten várhato a "leszállás".Ezért is "aggodom"mert jo pár héttel elötte vagyok még.
Bocs,hogy ezt a "leszállás" szot irom,de tényleg igy mondta a dokim.
Valószínű, hogy a doki arra értette, hogy "leszállt a baba", hogy át/befordult.
Különben biztos mondta volna, hogy a hasad is leszállt.
Ez utóbbi szokta a szülés közeledtét jelenteni általában, az átfordulás még nem.
Pihengess, és nyugi! :)
Köszi.
Ugy mondta a doki,hogy fejjel lefelé van már,és leis szállt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!