Muszáj olyan babakocsit venni amihez mózes kell? Van-e más megoldás? November elején jön a baba.
Jaj nagyon köszönöm a választ és a linkeket is mindenkinek !! Igazán nagy segítség mert első baba és nincs senki a környezetembe aki tanácsot tudna adni ez ügyben.A boltba meg hülyén érzem magam mert nem is tudom mit szeretnék,hisz nem ismerem még a dolgokat.
Autózni biztos,hogy fogunk szóval hordozó az kell.Nagyobb kerekűt szeretnék és hát hogy a babánknak jó legyen.Nem ezen spórolnék de a határ nem a csillagos ég :-)
Szia!
Harmadik babámat várom novemberre :) és rengetek típust, márkát kipróbáltam babakocsik terén.
Mindig visszatértem a Bebe Confort Loola-hoz.
Nem hatalmas, de a budakeszi vadasparkot is egy nyekkenés nélkül járta meg.
Most a Brendon outletben veszünk új Loola-t és Creatis hordozót. Mózest a teszveszen vettem 15-ért. Állítólag használt volt, de én semmi hibát nem látok rajta. Igaz abban a 4-5 hónapban egy pici baba és egy gondos anyuka nem tudja a mózest leharcolni.
Így 100 alatt megúsztuk a babakocsi kérdést, de amíg kocsiszezon lesz a picivel addig kiszolgál minket és utána el lehet adni, mert sokan keresik.
Én jó szívvel ajánlom neked. Keress rá, meglátod mennyi mindent tud és még szép is!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!