Lehetséges ilyen? Egészen a szülésig (állítólag) nem vette észre, hogy terhes.
Már régebben olvastam ezt a történetet egy újságban,csak azt nem értem,hogy ez hogyan lehetséges.Mert nekem eléggé kitalációnak tűnik.Mondjuk egy filmben lehet,hogy elfogadtható lenne,na de a valóságban szerintem elég sok helyen sántít :S
A történet:a cím valami olyasmi volt,hogy "a szüléskor tudtam meg,hogy terhes vagyok".A főszereplő egy lány volt,aki egészen a szülésig nem vette állítólag észre,hogy terhes.Régebben volt egy barátja,aki elhagyta.Nem járt orvosnál és végig megjött neki,DE még a hasa sem nőtt semennyit sem,nem hízott!Aztán egy idő után nagyon kezdett görcsölni a hasa.Ugye arról nem tudott,hogy terhes,mert nem járt dokihoz,ezért vakbélgyulladásra gyanakodott.Bevitték,erre megszülte a lányát.Aztán még ő volt felháborodva,mert nem kapott semmmiféle támogatást (GYES),mert nem volt terheskönyve.Utólag meg már nem tudott mit csinálni.Hab volt a tortán,hogy a lány az anyjával élt,aki szintén azt bizonygatta,hogy a lányán semmi nem látszott! Meg a lánynak állítólag más volt a méhe,ezért a gyerek nem kifelé nőtt,hanem befelé!Ez meg miféle rendellenesség? Erről sem hallottam még.
Számomra hihetetlennek tűnik ez az egész!Egy gyerek hogy tud "befelé" nőni? Hiszen szétnyomhatta volna a csajt belülről.Gondolom,azt mindenki tudja,hogy mindeórás kismama hasa mekkora!Mondjuk az még hihető,hogy megjött neki végig,mert olyat én is ismerek.De annak a gyereknek valahogy meg kellett fogannia.Erre nem gyanakodott? Akkor elmehetett volna orvoshoz!
De a legjobb ez a "nem látszott rajta" rész.Képet nem mutattak a lányról.Mondjuk lehetséges,hogy az első három hónapban nincs semmi jele,nincs rosszul stb..Meg ha teltebb,akkor a terhesség 4-5 hónapjáig lehet,hogy nem látszik meg rajta!De hogy 9 hónaposan se,az ciki :S A baba normális súllyal született normális időre,úgyhogy nem lehetne ráfogni,hogy kicsi.
Szerintetek lehetséges ez? Vagy más is hallotta már ezt a történetet vagy valami hasonlót? Vagy csak a csaj találta ki az egészet?
Köszönöm a válaszokat,a témát ezennel lezártam.Én ettől függetlenül fenntartom a véleményemet,hogy aki ezt nem veszi észre,az ugye mit vesz észre...de mindegy.Okoskodni meg nem kell annak,aki nem ért hozzá.Na mind1...
Viszont látásra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!