Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges ilyen? Egészen a...

Lehetséges ilyen? Egészen a szülésig (állítólag) nem vette észre, hogy terhes.

Figyelt kérdés

Már régebben olvastam ezt a történetet egy újságban,csak azt nem értem,hogy ez hogyan lehetséges.Mert nekem eléggé kitalációnak tűnik.Mondjuk egy filmben lehet,hogy elfogadtható lenne,na de a valóságban szerintem elég sok helyen sántít :S

A történet:a cím valami olyasmi volt,hogy "a szüléskor tudtam meg,hogy terhes vagyok".A főszereplő egy lány volt,aki egészen a szülésig nem vette állítólag észre,hogy terhes.Régebben volt egy barátja,aki elhagyta.Nem járt orvosnál és végig megjött neki,DE még a hasa sem nőtt semennyit sem,nem hízott!Aztán egy idő után nagyon kezdett görcsölni a hasa.Ugye arról nem tudott,hogy terhes,mert nem járt dokihoz,ezért vakbélgyulladásra gyanakodott.Bevitték,erre megszülte a lányát.Aztán még ő volt felháborodva,mert nem kapott semmmiféle támogatást (GYES),mert nem volt terheskönyve.Utólag meg már nem tudott mit csinálni.Hab volt a tortán,hogy a lány az anyjával élt,aki szintén azt bizonygatta,hogy a lányán semmi nem látszott! Meg a lánynak állítólag más volt a méhe,ezért a gyerek nem kifelé nőtt,hanem befelé!Ez meg miféle rendellenesség? Erről sem hallottam még.

Számomra hihetetlennek tűnik ez az egész!Egy gyerek hogy tud "befelé" nőni? Hiszen szétnyomhatta volna a csajt belülről.Gondolom,azt mindenki tudja,hogy mindeórás kismama hasa mekkora!Mondjuk az még hihető,hogy megjött neki végig,mert olyat én is ismerek.De annak a gyereknek valahogy meg kellett fogannia.Erre nem gyanakodott? Akkor elmehetett volna orvoshoz!

De a legjobb ez a "nem látszott rajta" rész.Képet nem mutattak a lányról.Mondjuk lehetséges,hogy az első három hónapban nincs semmi jele,nincs rosszul stb..Meg ha teltebb,akkor a terhesség 4-5 hónapjáig lehet,hogy nem látszik meg rajta!De hogy 9 hónaposan se,az ciki :S A baba normális súllyal született normális időre,úgyhogy nem lehetne ráfogni,hogy kicsi.

Szerintetek lehetséges ez? Vagy más is hallotta már ezt a történetet vagy valami hasonlót? Vagy csak a csaj találta ki az egészet?

2011. júl. 29. 17:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rúg vagy akkorákat rúg. Nem a saját terhességet kell példának venni.
2011. júl. 30. 08:24
 22/25 anonim ***** válasza:
33%
21:18 vok. Utolsónak igaza van, nem a saját terhességeteket kell példának venni...Kicsit olvassatok utána a dolgoknak...és talán érthetőbb lesz, nem kell úgy tenni, mintha mindenki olyan jól tudna mindent, miközben fogalma sincs a dolgokról. A magzat teljesen másként viselkedik, ha várják, ha szeretik, ha tervezték...és teljesen másként ha tudomást sem vesznek róla...ezek a nők nem érezték a magzat mozgást, mivel a babájuk nem is mozgott hasonlóan sem mint a tiétek, vagy az enyém. Most én is írhatnám azt, hogy húúú mennyire lehetetlen, mert én már 16.héttől rendszeresen érzem, és most huszonnyolc hetesen úgy kinyomja néha magát hogy elég viccesen néz ki a hasam...:) De nem mondom ezt, mivel ez az én terhességem, egy olyan babussal a hasamban, akit már most mindenki imád! Nem kell mindent annyira tudni, és megmagyarázni...ilyen van és kész, nem is kevés hasonló eset történt már, sajnos nem is egy tragédiával is végződött...és ezeket felesleges, és nem is lehet megcáfolni, mivel ezek tények, nem holmi kitalációk...Üdv
2011. júl. 30. 12:14
 23/25 csak1csajszi ***** válasza:
Anyum volt munkatársa is így járt.Ez kb már 7éve volt,ha nem több.Egyik este nagyon görcsölt a hasa,a párja bevitte a kórházba,és ott mondták,hogy szülni fog.Nem volt semmi féle jele annak,hogy esetleg terhes lehet.A vérzése meg volt minden hónapban,a hasa sem nőtt..Pedig vékony volt...A másodiknál már tudta,hogy terhes:)
2011. júl. 30. 19:38
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,a témát ezennel lezártam.Én ettől függetlenül fenntartom a véleményemet,hogy aki ezt nem veszi észre,az ugye mit vesz észre...de mindegy.Okoskodni meg nem kell annak,aki nem ért hozzá.Na mind1...

Viszont látásra:)

2011. júl. 30. 21:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Ki okoskodott?
2011. aug. 2. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!