Van aggódni valóm, ha jönne a baba?
1 éves kislányunk eléggé beverte a fejét, és elvittük megröntgenezni - ahol nekem kellett lefogni. Adtak elém vmi védőköpeny-féleséget, de ki volt írva, hogy terhesek ne menjenek be. Én mondtam az ottani hölgynek, hogy nem tudni, de van esély rá, hogy most jönne a kistesó, de csak ennyi volt a reakciója, hogy fapofával, szó nélkül odaadta a köpenyt.
A másik, hogy bedaueroltattam a hajamat - elég erős vegyszer szagot kellett szívni fél-1 órán át.
Ha terhes is lennék, még csak pár napos lehetett ezek idejében a magzat - ugye nem lehet baja tőle?
Szia!
Szerintem ne aggódj, az a védőköpeny erre van kitalálva, mert hát előfordulhat, hogy valakit terhesen mégis csak röntgenezni kell.
A vegyszerre nem tudok mit mondani, de szerintem egy alkalommal az se vészes.
Ne aggódj! :)
Nekem röntgenezték a bokámat, mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Kb 2-3 hetes lehetett a terhességem.
Nekem is ide adták azt az kötényt, és akarva-akaratlanul a pocakomra tettem. Pedig meg sem fordult a fejemben, hogy terhes lehetek, mert még nem volt tervezve a baba.
Azóta van egy 1,5 éves makk egészséges kis virgoncom!
Nem lesz baj!
Dauer: ehhez nem értek, mert én csak festem a hajam, de abból sem volt baj, hogy terhesség alatt festettem!
Nekem gerincröntgenem volt terhesen, vagyis akkor még nem tudtam, hogy az vagyok, 2-3 hetes lehetett. Védőköpeny se volt a jellege miatt.
Elmentem később genetikára, de azt mondták ilyen fiatal terhesen semmi gondot nem okoz.
Itt rohangál a 2 éves kis örökmozgó körülöttem.
Nem lehet semmi baja ezektől, se a dauer se a röntgen nem okozhat gondot ennyi idős terhességnél, mivel ebben az időszakban a mindent vagy semmit elv érvényesül.
egy szülésznő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!