Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák! Mikor tesztel...

Kedves Kismamák! Mikor teszteltetek először pozitívat? Volt előtte negatív tesztetek? És a nega teszt után mikor lett végre pozitív?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 13:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

-nem várt

utolsó vagyok

2011. júl. 27. 15:44
 12/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Nos én a nem várt előtt két nappal is teszteltem, de negatív lett. Nem várt napján negatív. Rá két napra negatív, rá 4napra negatív. Vártam egy hetet utána megint teszteltem, és nagyon nagyon halvány, de pozi lett. 10nap után már pozitívnak mondanám, de nem egyforma. :( Szerintetek ez attól lehet, hogy nem fejlődik rendesen a babám? :( tudjuk a pontos időpontot is, hogy mikor fogant, mert csak a párom szülinapján voltunk együtt még júniusban.

2011. júl. 27. 15:52
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Nézd, ezen ne stresszelj szerintem. Nekem a nemvárt után 5. napon full negatív lett. A 8. napon halvány pozitív. Én is pontosan tudom mikor estem teherbe, nem tudom miért nem mutatta ki hamarabb a teszt. Később látta a doki az embriót és a szívhangot is, mint normál esetben. De azóta pont korának megfelelő lett, szépen fejlődik.

31h km

2011. júl. 27. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem várt napján negatív, rá 13 napra pozitív..:)

14hkm:)

2011. júl. 28. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a nemvárt napján negatív.majd 17 nap után elmentem orvoshoz,hogy még mindig nem jött meg.tesz eredmény negatív.Majd a 23 napon lett pozitív.Kiderült,hogy mielőtt terhes lettem,pont az előtte lévő menzim kimaradt.Életemben először. Drukkolok!
2011. júl. 28. 22:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos tegnap este nagyon bevéreztem, hamarosan indulok az orvoshoz! Jövőhétre lett volna időpontom a dokimhoz. Biztos vagyok benne, hogy nem volt egészséges a terhességem, remélem most vmit ki tudnak deríteni. :( Nagyon szomorú vagyok! :'( Majd írok, hogy mi volt az orvosnál!

2011. júl. 29. 07:27
 17/19 Atroposz ***** válasza:
35%
Heccből néztem meg a nem várt napján,nagy meg lepetés volt.
2011. júl. 31. 08:22
 18/19 Atroposz ***** válasza:
35%
Előtte pedig decembertől minden hónapban negatív.
2011. júl. 31. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Megmaradt végül a babád? :)
2020. ápr. 12. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!