23 hetesen mennyire normális a has keményedése?
Figyelt kérdés
2008. márc. 1. 22:16
1/2 anonim válasza:
Nem írtad,hogy hányszor és mennyi ideig.Naponta nagyjából 10 rövid keményedés a normális.Tehát óránként max egy,és tényleg úgy értsd,hogy rövid.Tehát egyszer azt veszed észre,hogy kemény,majd veszel egy hosszú mély be és kilégzést,és mire kifújtad a levegőt el is múlt.Ha ennél gyakrabb,netalán erősen keményedik,akkor mindenképpen próbálj kicsit többet pihenni,és ha az sem oldja meg a problémát 1-2 nap alatt,akkor magnéziumot tudok javasolni,ami naponta 1-3ig lehet orvosi javallat nélkül.De tapasztalatom az,hogy napi egy 2-3 nap alatt helyrehozza a dolgot.volt hozzá szerencsém.
2/2 anonim válasza:
Szia
Nekem is ilyen körül kezdett igazán keményedni, de nekem sajna minden mozgásra bekeményedik és úgy is marad, amíg meg nem pihenek..
Szerintem ilyenkor már normális, és egyre sűrűbb lesz majd...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!