Terhesség menstruációval?
Sziasztok!Mielőtt írnátok, hogy olvassak utána és hogy sokan írták már....Rengeteget olvastam utána de bizonytalan vagyok!A dokinak már nem is merek szólni vagy írni mert minden apróságért írok neki é lehet hülyének néz!
Szóval múlt hónapban azt hittem összejött a baba el is kellet mennem dokihoz aki megvizsgált!Első héten nem látott semmit mondta menjek egy héttel később mert az is elképzelhető, hogy később volt peteérésem és nem látszik még a baba!El is mentem és sajna akkor sem látott semmit, csak egy helyre többször is "vissza ment", mondta ez a terület gyanús!Megbeszéltük, hogy ha megjön akkor majd szeptemberben megyek vissza, ha nem akkor jövő héten!Ez volt múlt szerdán!Majd pénteken elkezdtem vérezgetni, ami a 22. napomon volt!először kezdtem kicsit örülni lehet beágyazódási vérzés, mert csak nagyon kevés és inkább barnás volt!Erre a hétvégén elkezdett erősödni, de nem sokkal egy tisztasági betéttel elvagyok egész nap és nem is görcsölök semmit(pedig nekem cataflam gyógyszert kell szednem annyira szokott fájni napokig)!Jobban mondva a derekam kezdem érezni kicsit de azon kívül semmit!ma vagyok a 25. napon és nem erősödött még idáig a vérzés!A kérdésem az lenne, hogy ez nem lehet már beágyazódási vérzés, hiszen az kevesebb és barnás, nekem meg azért van...de magamhoz képest kevesebb!Szerintetek ez nem baba ugye?
Nem mondok neked semmi biztosat, mert nem vagyunk egyformák, de a saját tapasztalatomat megosztom veled:
Első próbálkozós hónap a fog.gátló abbahagyása után. 33. napra jött a mensim. El is kenődtem rendesen. De feltűnően kevés volt, egy tisztasági betéttel simán bírtam egész nap (3 napig tarott), szóval ez már nagyon nem volt "normális". Gyorsan vettem tesztet. Negatív lett. Ez a következő hónapban megismétlődött, de akkor csak 1 napig volt pecsételésem, teszteltem, és akkor már pozi volt :) Remélem nálad is minden rendben lesz!
Nekem annál erősebben megjött mint neked és mégis baba volt a dologban (aki mostmár 2 éves múlt).
El is mentem ügyeletre ahogy vérezni kezdtem, mert előtte már voltak pozitív tesztjeim, de a dokinő azt mondta,hogy "minek jött ide ha menstruál" és hazaküldött.
Ennyit erőrl a doktornőről (nem sok jót olvastam róla itt sem), nos, valóban baba volt és meg is maradt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!