12 hetes vagyok es nagyon sok feher folyasom van, tudom nem baj mert nem viszket meg ilyesmi, csak kellemetlenül sok, nektek is? es darabos kicsit
Figyelt kérdés
amugy mas semmi panaszom vele2009. ápr. 5. 12:18
1/7 anonim válasza:
Szia.Nekem is van folyásom,mikor milyen hol csak simán fehér,hol darabos.Nekem sem viszket,így a doki azt mondta ne is használjak rá semmit,ha már viszketne akkor canesten kúp és krém.2hetes km.Boldog babavárást.
3/7 anonim válasza:
Szia.
Nekem szerencsére nincsen, eddig nem volt, 24hetes vagyok. Sok kismamától hallom, hogy van nekik és a terhesség alatt ez fokozódott.
Kellems babavárást!
4/7 anonim válasza:
Szia. Én 13 hetes vagyok és nekem is kb 1 hete nagyon sok fehér folyásom van, olyan amit leírtál. Nekem sem viszket, és semmi panaszom sincs. Gondolom ez normális. :)
5/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nekem is volt végig, de nem volt semmi gond vele. Minden nap használtam tiszt. betétet, muszáj volt.
3 hós kislány anyucija
6/7 anonim válasza:
Nekem az orvos mondta, hogy normális, de nekem volt mellette - tünet nélkül - egy enyhe hüvelygyulladásom is, így arra írt fel gyógyszertári kúpot. A fehérfolyásom is kevesebb lett azóta, de azért van.
7/7 A kérdező kommentje:
hat neha zavarba ejtö a mennyisege,ha nem lenne a vilagon tisztasagi betet felakasztanam magam:) szoval amig nem ´viszket nincs baj ez a lenyeg.
2009. ápr. 5. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!