Kezdjek aggódni vagy ez normális?
Rettenetesen keményedik a hasam,minden apró mozdulatnál és van hogy 2-3 percig kemény...Nem görcsöl,csak keményedik és a derekam is fáj..a pici is megállás nélkül "pörög" kb 1 órája és kicsit hányingerem van...
21 hetes vagyok.
Most beszéltem a dokimmal telefonon .Azt javasolta hogy tusoljak le és pihenjek egy órát és ha nem múlik vagy rosszabbodik akkor hívjam újra és menjek be ő ott fog várni...Azt mondta hogy amig nem görcsölök addig kicsi a lehetősége hogy beinduljon akármi is és hogy nyíljon a méhszáj.Ha ma csillapodik,holnap akkor is megvizsgál....
Köszönöm a válaszokat.
Most megyek letusolok és lepihenek...reméljük a legjobbakat....
Most utálni fognak és tuti lepontoznak, de igyál meg egy pohárka bort.
itt is írja az egyik hozzászóló: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Amikor befektettek, akkor én is kaptam az alkoholt, de nekem nem vált be, utána kaptam a magnéziumot. De volt anyuka akinek igen, és ő sokáig lógott az alkoholos csövön. Amikor kérdezte a dokit, hogy hogy is van ez, mert a terhesség alatt csak azt halljuk hogy tilos inni, akkor azt mondta, hogy orvosként nem mondhat ilyet, de ennyi nem árt a babának és ha keményedések vannak, akkor be lehet dobni egy felest.
Szorítok értetek! Légyszi majd jelentkezz!
2éves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!