Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális a vízszerű...

Mennyire normális a vízszerű folyás?

Figyelt kérdés
25 hetesen...ami hetek óta tart.Volt már valakinek ilyen?
2008. márc. 1. 14:33
 1/6 A kérdező kommentje:
ja,olvastam már itt hasonlót,de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám,hanem mintha a pisi szivárogna,vagy nem tudom,de ha tisztasági betétet használok,észre sem vehető...lehet előtte is volt már,de pár hete vendégségben voltunk,és nem volt nálam tisztasági betét,és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam,ha vizelet lenne,azt érezném hogy szivárog?
2008. márc. 1. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonlókat tapasztalok, szerintem pedig pontosan azért van, mer nyomja a hólyagot a baba, és emiatt szivárog olykor, olykor
2008. márc. 1. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont emiatt vagyok ideges. Nekem a 15. hét óta van hasonló vízszerű folyásom, akkor bementünk az ügyeletre, mert nagyon megilyedtem. Akkor és a következő héten is megvizsgáltak, de állítólag nem magzatvíz szivárog, bár az nem derült ki, hogy mi is ez. UH-n is megnéztek és nem volt kevesebb magzatvizem, mint előtte. Ennek már majdnem 5 hete, de még mindig van ilyen folyásom. Most várom a jövőhéten a genetikai UH-n, mit mondanak.Én is a vizeletre gondoltam, mert iszonytosan feszül néha a hólyagom (vagy a pici nyomja), de nem érzem, hogy mikor csepegne. Szerintem beszélj a dokiddal, ő tud biztosat mondani és megnyugtatni. Jövőhéten én is újra megemlítem az enyémnek.
2008. márc. 1. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori ebben a terhességi korban már az inkontinencia, tehát simán lehet, hogy vizelet, de a helyedben megnézetném a magzatvizet, csak tuti ami tuti alapon.
2008. márc. 1. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia szerintem nyugodj meg,nekem is van ilyen és szerintem tuti vizelet én mondjuk nem is érzem mikor csepeg semmit csak már mikor foltos a fehérneműm...ezért kezdtem el tisztasági betétet használni bár ezzel is vigyázni kell,mert régen én sokat használtam és a végén már ettől lett folyásom-gombás fertőzés.Így ha itthon vagyok inkább többször váltok fehérneműt..ezek ilyen itthoniak,de legalább nem zár el a betét..ki ki hogyan csinája de én jobban félek a gombásodástól.Ja és többet is tisztálkodom.

Szerintem neked is ez van,mondjuk én érzem is ,hogy sokszor a hólygomon ficánkol-élvezi a puha vízágyat biztos:)

ha nagyon aggódsz kérdezz rá a dokidnál,de én sok embertől hallottam ezt,reméltem,hogy megúszom de nem így lett.Jó babavárást.21hetes kismama

2008. márc. 1. 17:42
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..Én is arra gondoltam,talán a vizelet lehet,mert a magzatvíz azért csak nem szivároghat több héten át,minden más tünet nélkül(remélem)dehát azért csak ott bujkál a kisördög,hogy mi van ha......de akkor látom nem csak nekem vannak hasonló "gondjaim":::))))
2008. márc. 1. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!