Tényleg nem megszokott a haskeményedés 17 hetesen?
Na azért ez ennyire nem veszélyes, bár valóban később szokott keményedni. Nekem olyan 22 hét körül kezdődött, hogy éreztem is, előtte csak akkor vettem észre, ha épp megtapiztam a pocim.
A méhszájat szülés előtt nyithatja meg, ilyenkor még nem hallottam ilyen gondról. Ha kemény, pihenj, ne erőltesd meg magad, és szólj a dokidnak!
Előfordul, hogy keményedik, nekem is volt, nem olyan jó érzés néha. Én szedem a Magne B6-ot, 2x1-et, azóta nem volt, de a dokim azt mondta, meg a védőnőm is, hogy az nem árt szedhetem tovább!!!
Attól függ mennyit keményedik, mennyire rendszeres, de ha aggódsz, akkor menj el a dokidhoz, megvizsgál és max. ad egy kis magne b6-ot, vagy sima magnéziumot, az mindenképpen egyébként is ajánlott, a legfontosabb simaizomlazító szer és megnyugtat, hogy nincs semmio baja remélhetően a méhszájadnak, engem is megvizsgált, hogy ott minden rendben van-e és hála rendben volt.
Keményedés mentes hónapokat, jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!