Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert szörösödik ilyen erötelj...

Miert szörösödik ilyen eröteljesen a hasam alja? 23 hetes vagyok. A hormonok miatt?

Figyelt kérdés
El fog múlni? Szörös maradok? Mit tudok tenni ellene?
2009. ápr. 4. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
A hormonváltozás miatt van,ne tegyél semmit.Szülés után kikopik.Kisfiad lesz?Nekem a fiúknál volt.
2009. ápr. 4. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még csak 14 hetes vagyok,de nekem is nagyon kiszőrösödött,pont ma vettem észre.Nekem is kisfiút mondott az ultrahangos.
2009. ápr. 4. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam lesz és csak egy kicsit úgymondd "pihés" a hasam alja!24 hetes kismama
2009. ápr. 4. 12:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia, köszi a valaszt. Lanykam lesz. Raadasul a szörszalaim szinte feketek, megcsak nem is halvanyak. Guszti a csikos hasamon a fekete bunda... :)

Egyenlöre a ferjemmel nevetünk rajta, hogy biztosan akkora a lanyunk haja, hogy mar kinöveszti a pocakomon tul is...

Ugyhogy megbeszeltük, hogy a szülöszobara be kell majd vinnem hajgumit, meg csattott is neki... :)

Borotvalni nem merem, mert attol csak megerösödhet jobban. Remelem valoban kikopik... gondolom te tapasztalatbol irtad... :) Köszi :)

2009. ápr. 4. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy égni szokott a gyomrod??mert azt mondják ha ég a gyomor akkor hosszú haja lesz a babának:)
2009. ápr. 4. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is szép szőrös a pocim. :) És sötét szőrök. Nem ám csak a poci alatt, hanem mindenhol! Utálom, de nem szedem le, csak köldök alatt szoktam, mivel ott amúgy is csupaszítottam a terhesség előtt is! Állítólag kihullik a szülés után. Ha mégsem így lesz, akkor majd teszek ellene. :) Zavar most is, de a nagy striák a pocimon elvonják a figyelmet. Nekem kisfiú.

31 hetes kismami

2009. ápr. 4. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én 33 hetes vagyok, és nálam is ez van.

A pocakom is nagyon kiszőrösödött, ami ugyan nem zavar, de hogy "OTT" is, az már igen. Terhesség előtt kezdtem el gyantáztatni, elég szépen meg is kopott, erre most erősebb is, több is, feketébb is, szóval megszívtam. És ráadásul feljebb is húzódott a hasamon. De hogy ezt most nem fogom telibe gyantáztatni, az biztos. Bár a párom már megjegyezte, hogy megcsúszott a prém. De nem baj, nem neki fájna.

2009. ápr. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!