Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyöngyösön keresek egy jó...

Gyöngyösön keresek egy jó nőgyógyászt: Van olyan aki gyöngyösi?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én Nadim doktorhoz járok,megvagyok vele elégedve.Kedves,megismeri a betegeit.Sokan járnak hozzá.Jó babavárást!
2009. ápr. 4. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
én hatvanból járok szintén nadim doktorhoz, osztom az elöttem szóló véleményét. kedves, mosolygós jo szaktudású, mellesleg osztályvezető, lelkiismeretes, holnapra vagyok kiirva.majd megirom szülés után mi volt, de még panaszt nem hallottam rá. salgótarjánban van magán rendelése 21 óráig 5 ezer ft. gyöngyösön keddenként van magán de csak 18-ig. én ezért jártam tarjánba mert férjem ugy tudott elvinni.
2009. ápr. 4. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én Horváth Gáborhoz járok, igaz Ő itt rendel gyöngyösön de a hatvani kórházban dolgozik! Én lementem szülni is mert annyira meg vagyok elégedve vele!
2009. ápr. 6. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
én is horváthoz jártam de meg sem ismert, pedig nyontuk pénzel, ezért átmentem nadimhoz. csak ajánlani tudom.
2009. ápr. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!