Ha később csinálják meg a magzatvíz vizsgálatot (20 hetesen) az járhat külön problémákkal?
Merthogy gond van az afp eredményeddel? Mást nem tudok elképzelni, amiért csinálnák...Nem szokványos rutinvizsgálat.
Amúgy a magzatvívételnek ha jól tudom, minidg van 2% vetélési kockázata, de az eredményen nem hiszem, hogy változtat..Gondold meg, érdeklődj utána, hogy mi éri meg jobban. Sok a fals apf eredmény..
Igazából nem gond ! Tényleg van kockázata,vetélést indíthat be, fertőzést kaphat a baba stb.
Az eredményre 4 hetet kell várni, azért lehet gond. Max. 24 hetes terhesség amig a babát elvetethteted. De ehhez már komoly genetikai, fejődési rendellenesség, anyai állapotot veszélyeztető dolog lehet csak az indok.
Neked meglesz az eredménye addig ?!
Tényleg megéri átgondolni, ha nincs semmi probléma, akkor felesleges.
Szia!
Nekem 28hetesen csinálták és 30hetesen.Mintavétel kromostómavizsgálathoz+tehermentesítés.A baba nagyon mozgott,mindig megrúgta a tűt.Nekem azt mondták,hogy nagyon veszélyes megszúrni a feszülő burkot,mert megrepedhet.Nekem fájjásaim lettek(2perces,80-120-as erősségű),de elmúlt.A két szúrástól kettévált a burok 32 hetesen repedt.Ha indokolt a vizsgálat csak akkor csinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!