A terhesség előtti 10 hónapban 10 kilót fogytam (75-ről 65-re). Remélhetem, hogy ennek köszönhetően nem lesznek terhescsíkjaim a hasamon?
Anyukámnak nem voltak csíkjai, nekem meg szép nagy repedéseim vannak a pocin, mellen, combon! És hát hiába kentem az eleje óta! Szinte az összes plusz kiló a pocira és combra ment! Ez van. Az én bőröm nem bírta.
A hízás és fogyás között azért van különbség! Bár ha gyönyörűen összébb húzódott a fogyáskor, akkor van esély rá, hogy a hízáskor sem lesz nagyon repedés! De ez majd csak akkor derül ki. Azért kenegesd rendszeresen, mert lazítja a bőrt, így ha repedsz is, nem biztos, hogy olyan mértékben, mint a kenegetés nélkül!
31 hetes kismami
Szia!
Én 8 kg-t fogytam közvetlenül a terhességem előtt. (86-ról 78-ra) Most 16kg plusznál tartok, 94kg-val. Nem tudom hogy ennek köszönhető e, de összesen 3 "csíkom" van, de egyik se hosszabb 1 centinél, kettő a derekam jobb oldalán van, 1 a baloldalon. Egyáltalán nem feltűnő, mert eleinte én is azt hittem, hogy a bugyi varrása hagyott nyomot :) Hja és vettem ugyan olajat, de kb 2x kentem be magam, mert ilyen téren elég feledékeny is vagyok meg lusta is :))
Hja és hétfőre vagyok kiírva, szóval ez nálam már aligha fog változni...
Szerintem reménykedhetsz, de azért az biztos nem árt ha kenegeted magad... ha apuka keneget, akkor az neked is jó, a papának is, meg a babának is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!