Édes, savanyú, kisfiú, kislány kívánósság bejött nálatok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 10:39
11/15 anonim válasza:
a fiammal egyszer voltam kivanos, egy uveg savanyuuborkat megettem
amikor kivittem az uveget, hanyingert kaptam a benne maradt uborkalé szagától :))
most inkabb edeset kivanok, es allitolag lanyom lesz
12/15 anonim válasza:
2 lányom van. Különösebben nem voltam kívánós. Édesre sósat és fordítva ettem. Nálam egy babona sem jött be. Még a pocim is hegyes volt mind a két terhességnél, sokan mondták hogy biztos fiú...hát mind a kettő lány. :)
13/15 anonim válasza:
az első terhességem elején savanyút kívántam félidő felé váltott az édesre. Kislány lett. Most csak a sós kaják jönnek be, semmi édes és semmi savanyú. Kisfiam lesz.
14/15 anonim válasza:
Anyukámnál bejött. Velem csokit evett öcsémnél meg savanyát!
Én eleinte savanyát ettem mostanába hajlamos vagyok ha nem is sokat de heti 1szelet csokit megeszek, bár a nemét még nem tudom a kis tökmagomnak :) <3 A megérzéseim fiút súgnak pedig a hasam nem csúcsos hanem inkább terebélyesedik. Hát kíváncsi vagyok, mi lesz 5 nap múlva az uh-n :)
15/15 anonim válasza:
Szia!Első terhességem 27. hétben járok és 2 különböző uh-n (sima és 4d) is fiú.
Majd megveszek a sós és savanyú dolgokért!Persze az előtt is hogy tudtam volna a nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!