Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. 28 hetes kismama vagyok....

Kb. 28 hetes kismama vagyok. 1-2 hete nagyon feszül a hasam és már a hátam is. Ez normális?

Figyelt kérdés

Az a fura,hogy reggel még semmi gond,de du. elkezd egyre keményebb és nagyobb lenni a hasam és estére már alig birok normálisan menni.Mostanában meg a hátam is feszül,mintha tolná szét a bordáimat.6-án kell mennem dokihoz és nem tudom,hogy várjak-e addíg vagy hívjam fel.

Köszi a válaszokat.

2008. febr. 29. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ez a korral jár:)Én is 28 hetes vagyok,és nekem is van.Ez azt jelzi,hogy baba kezd egyre nehezebb és nagyobb lenni,vagyél vissza a tempóból.Biztos emlékszel arra,ami baba előtt volt.Esténként a pocid puffadtabb volt,mint reggel.No most is ez van,csak most látványosabb a dolog.A bordatolás meg annak a jele,hogy a pici a belső szerveidet rendezgeti,és egyre jobban betessékeli a mellkasodba.A derekam nekem is fáj néha,egy kellemes fél órás vízben fetrengés megold mindent.Remekbeszabott fájdalomcsillapító.Ez mind a babával jár.
2008. febr. 29. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális, én 26 hetes vagyok, de már hetek óta érzem,hogy "nehezedik" a hasam , a mozgás:-)

HA tudsz, pihenj, főleg ha kemény a hasad. Többet pihenj, olvass, tévézz és lassan, megfontoltan mozogj.

2008. márc. 1. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!