Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jelentheti azt, hogy...

Ez jelentheti azt, hogy nyitva a mehszäjam?

Figyelt kérdés
bocsi a kerdesert...30hetes vagyok,es az utobbi mäsfel hetben 2szer voltam együtt a ferjemmel.az a fura viszont,hogy amikor "kesz"volt,szinte nem is folyt belölem ki semmi...lehet,hogy nyitva a mehszäjam,es a babähoz ment?vagy ez hülyeseg?amugy jol vagyunk,a pici is mozog mindig,csak erre a kerdesre nem talälok välaszt...
2009. ápr. 3. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Arra nem gondolsz,hogy a férjednek nem volt annyi spermája??

de irigyellek érte.Mink a férjemel a 6.hónaptól nem voltunk eggyütt a szülést követö 5.hétig.Azóta is ritka az ilyen "eseény" :(

2009. ápr. 3. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
de,mondtam is neki,hogy "ugye most kevesebb jött ki?"de azt mondta ugy,mint mindig.es azert ältaläban sok szokott lenni...
2009. ápr. 3. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyitva van a méhszáj fájdalmas a közösülés, legalábbis nekem nem esett olyan jól bizonyos pózokban. Mielőtt lepontoznak hozzátaszem túlhordás miatt orvosi javaslatra történt a dolog:)
2009. ápr. 3. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, biztosan nem erről van szó!

Ilyet én is tapasztalok az utóbbi időben, de a dokimtól tudom, hogy zárt a méhszájam.

Boldog babavárást!

29 hetes ikres kismama

2009. ápr. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!