Ezt megtehetik? Létezik ilyen?
Ma beszéltem telefonon egy ismerősömmel. 8 hetes terhes volt a barátnője, mikor kiderült a gólyahír. Most kérdeztem az ismim, hogy milyen lett az AFP vizsgálatuk eredménye - mire azt a választ kaptam, hogy arról lecsúsztak - legalábbis ezt mondta nekik az orvos, aki konkrétan el sem küldte a csajt a vizsgálatra, és azzal védekezett, hogy amúgy is 7.000 Ft lett volna.
Kissé kiakadtam, mikor elmesélte - tudom, hogy elavult vizsgálat, etcetera, de mégsem hittem, hogy az orvosok is ilyen "nemtörődöm" magatartással állnak hozzá.
Vagy én látom rosszul?
Én is ezt mondtam a srácnak, de nem hallgatott rám. Ráadásul legközelebb augusztus végére rendelte vissza a doki, de mióta hozzá jár a lány, még egyszer sem nézett neki se méhnyakat, de még kenetet sem.
Nem értem, engem az orvosom mindig mindenről tájékoztat, odafigyel, készséges, és felvilágosít, hogy mikor mit miért csinál. Pedig nem fogadott doki!
Az AFP nem kerül pénzbe!!!
Mondjuk tényleg hót felesleges vizsgálat, de ha ilyen a doki hozzáállása én biztos váltanék.
Basszus a 12hetes uról a beutalóval engedtek csak el, amire rávésték a tól-igot, hogy mikor menjek vérvételre, hogy jó értéket kapjunk.
Nemhogy pénz. Ez utolsó infóm szerint Mon kötelező(javítsatok ki, ha tévedek) szűrés.
Ilyet...
Na igen, ezért akadtam ki én is... igaz, ők sem magándokihoz járnak, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogyan mondhatott nekik ilyet a doki. Én fele ennyiért is másik orvoshoz mentem volna, nemhogy egy ilyen eset miatt.
Sajnos nem tudom, tehetnének-e még valamit a vizsgálat miatt, de ez így nagyon, nagyon gáz.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!