Ha általában nem vagyok süti és csokifaló, de az elmúlt napokban sok csokit ettem, az kihathat később a cukromra?
Én ugyanúgy ettem, mint terhesség előtt, és igen nasis vagyok. Minden nap volt vagy kakaóscsiga, túrósbukta, vagy délutáni nápolyizás, túrórudi... Hízni csak 2 kilót híztam. De a terheléses cukrom nem lett jó, kicsit magas lett, így most le kell mondanom a kedvenceimről:-( nehéz is.-( De a baba érdekében megteszem.
Nem tudom hogy befolyásolja-e a cukrot, szeritnem inkább alkati kérdés. Egyél, ha jól esik, ha meg nem lesz jó a cukrod, akkor kénytelen leszel abbahagyni..
26 hetes kismama
Szia,csatlakozom a 3.számú válaszolóhoz ha nem ehetek minden nap valami édeset ,akkor "rettentően szenvedek" és nem olyan kivánósan vágyok rá ,hanem szüségem van rá mint a levegőre
: )(még a lekvároskenyér is megteszi ha más nincs kéznél)-pedig sose voltam édesszájú.
És ha megkapja picur az édeset akkor igazán elégedettek vagyunk.Úgyhogy szerintem ha jólesik akkor ne tagadd meg magatoktól ,a vércukor nem a semmiből alakul ki-vannak előzmények,fogyizni meg ráérsz ha picur már kint lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!