Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A családban nagyszülőknél,...

A családban nagyszülőknél, azok testvéreinél, nagynénémnél sorban van cukorbetegség. Nekem idáig semmi bajom. Kell tartanom a cukorterheléstől?

Figyelt kérdés
20 hetes kismama
2008. febr. 29. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszülőknél csak öregkori cukorbetegség vagy fiatal korukban is volt már? Úgy hallottam, hogy ha csak öregkori, akkor az nem számít.
2008. febr. 29. 14:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak öregkori .
2008. febr. 29. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok, szerintem ne aggódj feleslegesen. Esetleg figyelj oda arra, hogy mit eszel, nekem azt mondták, hogy az öregkori cukorbetegség nem számít.
2008. febr. 29. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2008. febr. 29. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is öregkori cukros a nagypapám, de senki nem mondta, hogy ez hajlamosíthat engem is. De nem lett jó a cukrom, így most odafigyelek, hogy mit eszek. Szerintem nem kell előre aggódni, majd ott kiderül időben. Ha jó , akkor no problem, ha magas, akkor figyelni kell a szénhidrátbevitel mennyiségére. ne aggódj!!.-)
2008. febr. 29. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A családomban nálam is kiemelt magas számban előfordul az időskori cukorbetegség. A cukorterheléses vizsgálatig semmi gond nem volt a cukrommal. Az értékem viszont rossz lett. Azóta diétázom amit hidd el nem olyan nehéz betartani mert naponta 5X ehetsz csak figyelni kell hogy mit.

Most teljesen rendben vagyok, jók az eredményeim arra vigyázok hogy felesleges üres kalóriákat ne egyek.

A nasikat teljesen elfelejtettem de ha nagyon nem bírok magammal a diabetikusokból csipegetek egy kicsit.

Minden doki azt mondta nekem hogy ha elő is fordul a cukorbetegség most ez mullandó mert ahogy megszületett a Baba elmúlik!!

Ne aggódj!!

26 hetes kismama

2008. febr. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!