Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen korán kell menni ezekre...

Ilyen korán kell menni ezekre a vizsgálatokra?

Figyelt kérdés
Ma voltam a védőnőnél(először), és azt mondta 3 hét múlva találkozunk pont aznap leszek 12 hetes, de azt mondta addigra menjek a 12 hetes UH-ra, vérvételre, belgyógyászatra, a cukromat is nézessem meg(a férjem, és a két nagymamám cukorbeteg). De ha még nem leszek 12 hetes akkor is megcsinálják ezeket a vizsgálatokat? A belgyógyászaton mit néznek? Bocsi a sok kérdésért de első babánk lesz. 9 hetes kismama
2009. ápr. 2. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
megcsinálják ezek nincsenek annyira időponthoz kötve. belgyógyon meghallgatnak (szív) lesz egy EKG. kell majd fogorvosi vélemény is. mondjuk én ott nem voltam.
2009. ápr. 2. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
ja vérnyomásmérés lemaradt.
2009. ápr. 2. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szigorú a védőnőd!:-)

Én 16 hetes leszek,mikor leveszik az első adag vért.Tegnap beszéltem a háziorvossal,azt mondta a belgyógyászat ráér,de ha túl akarok lenni rajta,megcsinálja 2 hét múlva,akkor kapok beutalót belgyógy. vérvételre és EKG-ra.De a 12.héten a legfontosabb az ultrahang.Cukrot pedig a 24.hét táján néznek,legalábbis itt,akkor is ha van a családban cukros.Nekem ezt így vázolták fel.

Üdv. 14heteske

2009. ápr. 2. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. Engem a dokim küldött vérvételre. Mikor 6 hetes voltam és volt már szívhang, akkor adott beutalót, ahol mindent kért. A cukortól a toxoplazmáig mindent. Én olyan 9 hetesen mentem el megcsináltatni, és 11 hetesen mentem vissza a dokimhoz. Utána mentem a védőnőhöz. A belgyógyászati vizsgálatot és az Ekg-t nekem a háziorvosom (aki belgyógyász) csinálta meg.

Örülj hogy már most túl leszel rajta, így sok mindent Te is megtudsz majd.

Boldog pocakosodást kívánok! :)

13 hetes kismami :)

2009. ápr. 2. 17:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Nektek is boldog baba várást!
2009. ápr. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!