Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nincsenek nagy fajdalmaim...

Ha nincsenek nagy fajdalmaim nem gorcsolok, és nem verzek akkor kizárható a méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 09:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet gyogyszeresen is kezelni.Nekem viszont a dokim inkabb kivette a petevezeteket, mert oka van , h nem ment at a petesejt. A mutet nem volt gaz, csak utana hanytam orakig az altatas miatt. Most 4 honappal kesobb ujra terhes vagyok. De nem biztos meg semmi probalj megnyugodni, es menj vissza kontrollra. Kerd, vegyenek vert, mert a hcg szintbol latni mi van. Ket nap kulonbseggel kell nezni egy hetig. Mert neha fel is szivodhat magatol. Nekem is vartak egy hetet , de saja hiaba.
2011. júl. 19. 13:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Ma vettek vert
2011. júl. 19. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled?Izgultam ám...
2011. aug. 22. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát sajnos júli 30án elvetéltem és missed ab-om volt.:(
2011. aug. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!