Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismamák! Mennyit...

29 hetes kismamák! Mennyit mozog a babátok? Az enyém elég nyugodt. Ez utalhat valami bajra?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az enyém is általában elég nyugis, pedig már 31 hetes vagyok, mégse volt sose az a kirugja az oldalamat tipus, mai napig napközben csak néha rugdos-mozgolódik, inkább este indul be, ha lefekszem! Lehet kinn is ilyen nyugis baba lesz!Boldog Babavárást!
2009. ápr. 2. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden baba más tempóban és intenzitással mozog, az enyém pl rengeteget, tegnap már amiatt keményedett a hasam kegyetlenül, mert nem bírt magával, már rendesen fájt. De ez nem baj, sőt! Tapasztalatból mondom, hogy olyan lesz kint is többnyire, mint bent volt ( van egy négyévesem, aki szintén "hiperaktív" volt odabent, és mai napig is nagyon izgága :-) Így aztán ha ebből lehet általánosítani egyáltalán, valószínűleg nyugodt kisbabára számíthatsz.

29 hetes szintén :-)

2009. ápr. 2. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ez megnyugtató.

Remélem kinnt is ilyen nyugis lesz.

2009. ápr. 2. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát most én is meg nyugodtam :) egész nap megállás nélkül mocorog az enyém is. A másik 2 gyerkőcöm tök nyugis volt kint is,bent is.
2009. ápr. 2. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én Picikém sokat mocorog,sokszor nem hagy aludni éjjel.Egyre erőteljesebben fickándozik-rúgdos.Temperamentumos baba lesz belőle:)

A tiéd biztosan nyugodtabb baba,talán többet is szundikál.Szerintem ne aggódj,a doki mondaná-ha aggódnod kéne.Kellemes babavárást!

2009. ápr. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!