Terhesség alatt titeket is zavartak bizonyos szagok, amik azelőtt meg se kottyantak? Gondolok itt pl. a mosópor illatára. Ha igen akkor kb. mikor kezdődött?
Én nem bírom a hús szagát, a párom régi parfümjét, amit évekig használt mellettem :)Szerencsére pont most fogyott el neki, és másikat választottunk.
És nem bírom, ha a kukába ki kell dobni valamit, érzem hogy büdös, pedig a párom szerint egyáltalán nem. Ezért minden szemét levitel után kimosom a kukánkat :D
igen, a konyhaba se tudtam bemenni, nagyon eles lett a szaglasom
meg nem mondtuk el itthon az elso babanal, imadtam a ceklalevet, csak kicsit draga, de aposom rendes volt, neha hozott, szegeny csak nezett, hogy kibontom, es rohanok a wcre hanyni a szagatol, es ra se birtam nezni :))
utana csak rosszabb lett
most masodik babamat varom, meg 7 hetes vagyok, de erzem, hogy elesebb a szaglasom, bar meg nem hanyok semmi szagatol
A 6 héten kezdődött és konkrétan mindentől rosszul voltam. Vettem illatmentes kozmetikumokat, de azoknak a szagát sem bírtam. Fú, de rossz volt...
Most, a 39 héten hadilábon állok a parfümökkel és füstölt sajttal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!