5 hetes terhes vagyok, de uh-n még semmit nem láttak, csak 15 mm néhnálkahártyát. Terhességre utalhat?
nyugi, amikor mi voltunk nekem 10 mm-es petezsákot láttak és azt mondták terhes vagyok és azóta is az vagyok 9 hetes :)
minden rendben lesz!!
10 hónapos kisfiú anyuja és 9 hetes terhes
utalhat persze akkor korán mentél jövőhéten már láthat valamit. (persze ha nincs valami befolyásoló tényező ami + teszi a teszted. ciszta pl. gyógyszer ilyesmi. akkor lehet mensi is a vége.
de biztos baba!
Ha csak tegnap kellett volna megjönnie, akkor tökéletes az a 15 mm-es nyálkahártya, nekem is csak ennyit láttak. Egy héttel később pedig ott lapult a petezsák szikhólyaggal. :)
Ne aggódj, ilyen korán pont ennyi látható.
Szia!
Ez bizony terhesség, gratulálok!!!Én is 5 hetesen mentem dokihoz és nekem is csak a megvastagodott nyálkahártyát látta.2 hét múlva valószínűleg már dobogni fog a magzat szíve.Vigyázz Magatokra!
21 hetes
Egyre jobb kedvem van, köszönöm! :)
A doki nem volt valami kedves, közölte, hogy ő nem lát semmit, ebből még bármi lehet majd menjek vissza 2 hét múlva. Megyek is, csak nem oda.
A 4. válaszoló vagyok.Szép hozzáállás a doki részéről.Jobb is ha másik orvoshoz mész.Én 18 hetesen váltottam, és nem bántam meg.
Minden jót :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!