Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, de...

5 hetes terhes vagyok, de uh-n még semmit nem láttak, csak 15 mm néhnálkahártyát. Terhességre utalhat?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a mensimnek tegnap kellett vona megjönnie, bőven később fogant a baba. Van egy rakás + tesztem, de a doki nagyon elbizonytalanítot. :(
2009. ápr. 2. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, amikor mi voltunk nekem 10 mm-es petezsákot láttak és azt mondták terhes vagyok és azóta is az vagyok 9 hetes :)

minden rendben lesz!!

10 hónapos kisfiú anyuja és 9 hetes terhes

2009. ápr. 2. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:

utalhat persze akkor korán mentél jövőhéten már láthat valamit. (persze ha nincs valami befolyásoló tényező ami + teszi a teszted. ciszta pl. gyógyszer ilyesmi. akkor lehet mensi is a vége.

de biztos baba!

2009. ápr. 2. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak tegnap kellett volna megjönnie, akkor tökéletes az a 15 mm-es nyálkahártya, nekem is csak ennyit láttak. Egy héttel később pedig ott lapult a petezsák szikhólyaggal. :)

Ne aggódj, ilyen korán pont ennyi látható.

2009. ápr. 2. 12:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat! Tudom, hogy korán mentem, de már volt időpontom rákszűrésre. Nincs semmi rendellenesség, se ciszta semmi. Csak még nem látszik. 2 hét múlva kell visszamennem.
2009. ápr. 2. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez bizony terhesség, gratulálok!!!Én is 5 hetesen mentem dokihoz és nekem is csak a megvastagodott nyálkahártyát látta.2 hét múlva valószínűleg már dobogni fog a magzat szíve.Vigyázz Magatokra!

21 hetes

2009. ápr. 2. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Egyre jobb kedvem van, köszönöm! :)

A doki nem volt valami kedves, közölte, hogy ő nem lát semmit, ebből még bármi lehet majd menjek vissza 2 hét múlva. Megyek is, csak nem oda.

2009. ápr. 2. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A 4. válaszoló vagyok.Szép hozzáállás a doki részéről.Jobb is ha másik orvoshoz mész.Én 18 hetesen váltottam, és nem bántam meg.

Minden jót :-)

2009. ápr. 2. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából ez egy sztk-s orvos volt, úgy volt, hogyha beválik akkor majd oda járok (anyagiak miatt), de úgy látszik ez az a szakterület ahol nem éri meg spórolni, így bejlentkeztm a magándokimhoz. A kedvem is jobb lett ettől a lépéstől.
2009. ápr. 3. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!