Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iskolába járok most végzem az...

Iskolába járok most végzem az utolsó évem és kismama is vagyok! Hasonló helyzetben lévő? Júniusban érettségiznék de lehet megszületik a babám is

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én államvizsgára készülök, de simán belevágok. Mikorra várod a babát? Egyébként sokkal engedékenyebbek és előzékenyebbek a tanárok egy kismamával szemben (tudom, mert én is tanítok).

Pontosan mitől félsz?

2009. ápr. 2. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Júniusra vagyok kiírva!Majd most kellene írnom mindenből az osztályzó vizsgát és még semmit sem tudok de senki nem is mondd semmit hogy miből írok és attól félek ha az nem sikerül akkor érettségizni se mehetek!Amugy meg magántanuló is vagyok!
2009. ápr. 2. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha otthon vagy, akkor kérj a tanároktól tételeket, ami alapján tudsz tanulni az osztályozóra! Majd ha esetleg nem jön össze, hogy májusban leérettségizz, akkor októberben vagy ott körül szokott lenni pótvizsga. Akkor pótolhatod, csak a baba mellett lehet nehezebb lesz. Szóval míg most otthon vagy, baba nélkül, addig tanulj és próbáld megcsinálni! Sok sikert!
2009. ápr. 2. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia én is sulis vagyok (11.es),de estin és június elejére várom a babóm. Ha magántanulóként bírod,akkor kérj előlre hozottat. én úgy vagyok vele,hogy ha kell ismétlek,most inkább a babámra koncentrálok,nem pedig hogy túlhajszoljam magam a tanulással,meg a stresszes helyzetek.
2009. ápr. 2. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Jövőre államvizsgázom és simán belevágok engem nem feszélyez a dolog különösebben a baba az első
2009. ápr. 2. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
szia.Én juni-12-szülök és juliusba vizsga de én is félek nagyon a mai napig járok iskolába de már alig birom
2009. ápr. 2. 19:15
 7/7 anonim válasza:
Meg kell beszélni a tanárokkal,h halasztott érettségit tehess,vagy a pótérettségin vehess részt!Volt egy ismerősöm aki ugyanígy járt,és abba hagyta az iskolát pedig ő is utolsó évében volt.Te ne hagyd abba mert az hülyeség lenne.Ezt az igazgató úrral beszéld meg,hogy milyen megoldásokat tud ajánlani.
2009. aug. 21. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!