Túl korai lenne elkezdeni a készülődést?
Én 20 hetes vagyok. Ha hétfőn megmutatta volna a nemét, úgy terveztem, akkor elkezdek vásárolgatni.
Szerintem nem korai.
Mondjuk nálunk anyagi szempontokat is figyelembe kell venni, sajna. Utolsó hónapban az orvosra valót kell már kigazdálkodni, előtte pedig babakocsi és sok-sok apróság.
Boldog készülődést!
Szia! Szerintem ideje nekifutnod a dolgoknak!
Én is 24 hetes vagyok, már megvan a babakocsi, készül a szoba, kinéztük a rácsoságyat, mellszívó, sterilizátor, fülhőmérő, orrszívó megvéve.
Úgy tervezem, hogy júniusban készen legyünk, júliusban csak a baba ruháit kelljen mosni.
Az utolsó hetekben amúgy is nagy pocak, nehéz légzés, nyűgösség várható, esetleg egy jó kis front miatt előbb is beindulhatnak a babáink, és lesz vagy 40 Cfok!
És bocsi, hogy ezt írom, de a nővéred koraszületése után egyszerűbb volt anyukádnak beszerezni mindent? Nem értem a logikát, ami miatt most visszatart téged!
Minden jót, üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!