Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl korai lenne elkezdeni a...

Túl korai lenne elkezdeni a készülődést?

Figyelt kérdés
Most vagyok 24hetes terhes de apránként el szeretném kezdeni megvenni a legszükségesebb dolgokat a picinek,a szobát átalakitani.Nem szeretek kapkodni és az utolsó hetekben sem szeretnék futkározni.Anyukám kicsit babonás,mert anno nővéremet 6hónaposan szülte és azt mondta,még ráérek a készülődéssel.Szerintetek?
2009. ápr. 1. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 hetes vagyok. Ha hétfőn megmutatta volna a nemét, úgy terveztem, akkor elkezdek vásárolgatni.

Szerintem nem korai.

Mondjuk nálunk anyagi szempontokat is figyelembe kell venni, sajna. Utolsó hónapban az orvosra valót kell már kigazdálkodni, előtte pedig babakocsi és sok-sok apróság.

Boldog készülődést!

2009. ápr. 1. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem korai. Én már a 16. hét után nekiállok vásárolgatni az tuti. Megyek külfüldre és nehogy már ne hozzak onnét a babónak valami kis ruhácskát. Igaz, még nem tudom a nemét, de addig is olyat veszek, amit bármelyikük felvehetne. Jó vásárolgatást!
2009. ápr. 1. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai,nagyon jól teszed,ha apránként megveszegeted a dolgokat.Az utolsó hetekben már se erőd, se kedved nem lesz vásárolgatni,most meg van időd körülnézni,hol mi akciós.Azon kívül arra is gondolni kell,hogy ha bármi miatt esetleg be kéne feküdnöd-NE ÍGY LEGYEN-akkor a párod vajon hogyan bírkózik meg a bevásárlással és az előkészületekkel?
2009. ápr. 1. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem ideje nekifutnod a dolgoknak!

Én is 24 hetes vagyok, már megvan a babakocsi, készül a szoba, kinéztük a rácsoságyat, mellszívó, sterilizátor, fülhőmérő, orrszívó megvéve.

Úgy tervezem, hogy júniusban készen legyünk, júliusban csak a baba ruháit kelljen mosni.

Az utolsó hetekben amúgy is nagy pocak, nehéz légzés, nyűgösség várható, esetleg egy jó kis front miatt előbb is beindulhatnak a babáink, és lesz vagy 40 Cfok!

És bocsi, hogy ezt írom, de a nővéred koraszületése után egyszerűbb volt anyukádnak beszerezni mindent? Nem értem a logikát, ami miatt most visszatart téged!

Minden jót, üdv!

2009. ápr. 1. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem korai! Mi is már vásárolgatunk alakítjuk a szobáját! Na meg mindent egyszerre megvenni húzós lenne! 20hetes
2009. ápr. 1. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Nem is hallgatok senkire.Ami pénzt megspóroltam,azon ma vettem pár dolgot:)Olyan jó érzés vásárolgatni a picinek:)
2009. ápr. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!