Mitől érezhetek nyilalós érzést?
Figyelt kérdés
elég enyhe de egész a hüvelyemig érzem!vagy az érzéseim befolyásolhatják ezt?pont az abortuszról olvastam és felkavart!kérlek nyugtassatok meg:)
20 hetes km
2009. ápr. 1. 13:18
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is 20. hét körül volt először nyílalós érzés, ilyenkor intenzíven kezd nőni a has és a tartószalagok szoktak élesen nyílalgatni, főleg ha csak egyik oldalon érzed akkor biztos az, ne aggódj!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!nem tudom behatárolni hogy hol érzem ezért vagyok nyugtalan,az tuti hogy a hüvelyemig érzem,így sincs baj szerinted?
2009. ápr. 1. 13:43
3/5 anonim válasza:
Szia! Én a 18.-ik hétben vagyok és napok óta van hogy egyszer kétszer én is ezt érzem. Ezzel nyugtatom magam én is hogy nő a méhem. Nekem amugy is nagyon nő a hasam. Én hol egyik hol másik oldalon érzek olyat mintha nagy t szúrna belül egy -egy pillanatra. Vagy ha hirtelen akarok kiegyenesedni akkor nyilal bele. Remélem én is hogy ez nem bajt jelent. Boldog babavárást neked!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Reméljük egyikünknek sincs semmi gond,hanem csak nő a picink:)))
Boldog babvárást!
2009. ápr. 1. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!