Csak kíváncsi vagyok! Aki nyáron volt/vagy most pocakos nagyon megviselte? Meleg van, plusz a súly is.
Figyelt kérdés
Én februárba szültem, nagyon jó volt nekem így. Nyáron még csak kis pocakos voltam. De nem is szerettem volna nyáron nagy pocakosan lenni. A másodikat is így tavaszi/téli babának akarjuk/akarom:-)2011. júl. 15. 13:43
11/13 anonim válasza:
Sziasztok!Én is 31 hetes vagyok és aug vége szeptember elején fogok szülni:) tegnapi nap engem is megviselt majdnem kórház lett a vége:( de már jobban vagyok:)
Alapba a meleggel nem sok bajom volt de most azért szívesen átugornám ezeket a nagyon meleg napokat:(jah és első baba szóval nem tudom melyik évszak lehet jobb mert télen nagy pocakkal meg nem lehet kimenni mert hátha elcsúszunk...nem tom:)
12/13 anonim válasza:
Sziasztok,két éve augusztus 7-én szültem a lányomat.Írtó meleg volt az a nyár és a nyolcadik hónapig dolgoznom kellett.Azt hittem sosem lesz vége.Kifejezetten rosszul viseltem a terhesség végét és egyértelműen a forróság miatt.Gyermekem két héttel a kiírt idő előtt született (szerencsére),lehet ez is a melegnek volt köszönhető.
13/13 anonim válasza:
Tavaly szeptember elején szültem és én kifejezetten élveztem a nyarat, sokat hűsöltem a Maros parton, rengeteget fagyiztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!